Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Suicidal, but i can't die

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Suicidal, but i can't die

juli 27 2017 - 19:35
Jeg har aldri skrevet i forum, chat osv før, så jeg vet ikke helt hvordan jeg skal forklare/fortelle. Hver eneste dag kjemper jeg mot selvmordstankene, ting var værre før men det føles ut som om hver eneste dag som går, blir værre. Jeg har hunder jeg må tenke på, men jeg får ikke vært der nok for dem, jeg har en samboer, vi er av og på i forholde vårt, vi skulle egentlig gifte oss får 3 uker siden, men jeg avlyste... Ting begynner å gå tilbake som det var før mellom meg og han, og jeg takler det veldig dårlig, short info om meg, jeg er diagnosert med angst, boderline, autisme og ptsd, har opplevd overgrep innenfor familie, jeg har opplevd fysisk vold innenforbi forhold og psykisk vold innenforbi forhold. I forrigårs ble tankene værst, men psykriatrien mener jeg ikke er suicidal nok fordi jeg har vært det lenge. Igår ble det slutt mellom meg og samboeren, jeg prøvde på overdose idag men stoppet på ca 50-60 tabletter, gikk til hundene og sovnet intill dem, jeg vet ikke hvordan jeg skal få vekk tankene, og psykolog/psykriatrien tar meg ikke på alvor, jeg er redd får at tankene mine tar kontroll og at jeg skal miste den lille kontrollen jeg har igjen, jeg vil ikke utsette hundene og samboeren får dette.
Avatar

jeg forstår deg

juli 27 2017 - 19:57
Hei, jeg forstår deg veldig godt. litt i samme båt her..har opplevd et voldelig forhold for noen år tilbake. fått meg ny kjæreste som er snill men ikke forstår helt hvordan ting er.. jeg fler at uansett hva jeg gjør eller sier så blir det feil.. er så sliten og lei av alt.. men som deg så har jeg to hunder som betyr alt for meg.. så er jeg rett og slett redd for å ta livet mitt fordi jeg ikke lykkes i noe.. søker ofte på metoder og prøver å finne den riktige tiden for det.. men kommer ingen vei med noe,, etter mitt tidligere forhold som førte til 4 års fengsel for min eks, noe jeg er glad for.. men ikke hjelper meg psykisk på noen måte, føler jeg at dette blir brukt i mot meg.. at jeg alltid er et "offer" osv sier min nye kjæreste.. han har aldri vært voldelig eller noe.. men vi krangler hele tiden.. jeg føler at alt jeg sier og gjør blir bare feil og at jeg ikke får til noe som helst.. ble litt rottete skrevet men ønsker å si at jeg forstår hvordan du har det. eller til en viss grad i allefall..
Til forsiden