Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Suicidal.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Suicidal.

mars 14 2017 - 01:02
Hei. Den siste tiden har jeg følt meg nummen og jævlig. Gråter lett og blir mer og mer destruktiv for hver eneste dag som går. Har mistet alle trygghetsfaktorene i livet mitt og jeg er klar for å gi opp. Kjemper periodevis igjennom dagen imot i form for å distrahere meg selv med turer, yoga, legger puslespill og baker men det har sluttet å hjelpe. I dag innså jeg hvor klar jeg er til å ta håpløsheten i hånden og gi opp kampen for livet. Vet ikke hvorfor jeg skriver men det gjør så forferdelig vondt å har ingen å lette tankene og planene mine til, og om jeg deler med noen jeg kanskje kunne ha snakket med er jeg redd for at noen skal stoppe meg, for jeg skal ikke gi meg ikke nå og ingen skal få stoppe meg. Håper dere sover godt i natt.
Avatar

Re: Suicidal.

mars 14 2017 - 01:44
Det er trist at du føler det slik. dette er ikke noe man ønsker noen skal oppleve. Hvorfor er du redd noen skal stoppe deg? kanskje det hjelper å prate med noen, få delt tankene dine med så du kanskje får noe av trygghetsfølelsen tilbake?
Avatar

Re: Suicidal.

mars 15 2017 - 10:22
Jeg forstår deg godt. Når man er deprimert og man omsider føler seg sterk nok/sikker nok til å klare og gjennomføre et selvmord, ønsker man ikke at den suicidale motivasjonen ens skal bli borte... Man ønsker å klare og gjennomføre det.

Samtidig føles det også veldig godt å kunne få snakket ut med noen, og dele sin virkelighet med andre, før man beslutter å ta selvmord... Men det innebærer som sagt risikoen for at man mister den suicidale motivasjonen...
Til forsiden