Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Stresset meg syk

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Stresset meg syk

jan 28 2018 - 15:39
Hei.
Jeg startet studier i høst og kjørte på for fullt, samlingsbasert fulltidsstudie kombinert med 50% jobb de ukene jeg var hjemme og familie.
Jeg ble 40 år i høst og har hatt noen år med tøffe tak i familien.
Trykket derfra løsnet litt for halvannet år siden, jeg søkte da på studier og var glad for å komme inn.
Sommeren som var startet nok de første stressignalene å komme men jeg ignorerte de, samme etter studiestart. Det var kjempegøy å studere samtidig som jeg kjente på et stress jeg aldri har følt før. Samtidig tenkte jeg at såpass må jeg tåle, det hører med til studiene. Så jeg kjørte på, helt til kroppen selv stoppet opp. Den nektet til slutt å spise, det ble nærmest umulig å klare å svelge maten. Etter det gikk kroppen i dvale, jeg kjente ikke sultfølelse og jeg verken frøs eller var for varm. Til og med kaffe fristet ikke en ukes tid og selv det gav meg ikke hodepine.
Det går nå i bølgedaler, akkurat nå er det tungt igjen og det gjør meg så lei og utålmodig...
Avatar

Stresset meg syk

feb 18 2018 - 00:58
Hvordan går det med deg nå? Kjenner meg sånn igjen i det du skriver. Jeg gikk på en solid smell for 10 måneder siden og følelsen som du beskriver som at kroppen går i dvale er god. Jeg tåler fremdeles ikke stress for da reagerer kroppen med å gå i dvale. Må bare hvile og føler meg helt utmattet.
Avatar

Hei

mars 15 2018 - 21:09
Takk for tilbakemelding!
Det går sakte men sikkert bedre og bedre med meg, tåler bittelitt mer og mer men tåler ikke mye før kroppen protesterer og svarer med stressymptomer. Jeg velger å tro at det er kroppen som setter bremsene på, signaliserer nok at den ikke er interessert i samme "rævkjøret" igjen. Så da må den lures og presses litt og litt omgangen, tenker jeg.
Er fortsatt helt sykemeldt men er innom jobben på besøk innimellom. Etter påske skal jeg prøve meg på jobb en dag i uka. Håper og tror det kommer til å gå bra.
Jeg kjenner mest at det er vanskelig å stole på egne avgjørelser, har helt mista trua på meg selv. Det er pr nå det som er vanskeligst.
Jeg regner med å få litt tilbakesteg når jeg starter å jobbe, kjenner også at jeg har angst for angsten så må lage meg et skille der.

Avatar

Re: Stresset meg syk

mars 15 2018 - 23:15
Hvilken studier tar du :)?
Avatar

Re: Stresset meg syk

mars 17 2018 - 23:57
Det var lærerstudiet. Jeg droppet ut, hadde ikke sjangs å fullføre.
Til forsiden