Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Stoppe opp på Cipralex uten nedtrapping?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Stoppe opp på Cipralex uten nedtrapping?

mai 14 2017 - 09:15
Hvor lenge varer bivirkningene man kan få av det?
Avatar

Re: Stoppe opp på Cipralex uten nedtrapping?

mai 14 2017 - 16:52
det er vel veldig individuelt hvordan man opplever det. Jeg stoppet fra en og en halv pille hver dag til bom stopp uten noen form for nedtrapping. Jeg hadde ikke stor virkning av medisinen til å begynne med heller. Den bare stoppet meg i å føle.
Avatar

Bedre sent, enn aldri

mai 21 2017 - 21:21
Må bare si deg at det å kutte ut Cipralex uten nedtrapping er ikke noe å annbefale. Gjorde det da jeg fikk et av mine "anfall". De bivirkningene jeg hadde når jeg begynte ble ganget med 10. Kvalme, hodepine, svimmelhet osv.. Bivirkningene gikk over etter 10 dager på meg. Har hørt at virkestoffet skal være ute av kroppen etter en uke.
Avatar

Re: Stoppe opp på Cipralex uten nedtrapping?

juni 20 2017 - 23:08
Jeg ville ikke stoppet brått. Jeg gikk på 20mg, trappet ned til 10, så til 5... Brukte ca 2-3uker. Likevel så ble jeg dårlig og det endte med overdose......
Avatar

Re: Stoppe opp på Cipralex uten nedtrapping?

juli 6 2017 - 01:28
Min erfaring med nedtrapping var ikke god. Jeg trappet ned med 5 hver 3 mnd. Selv med så sein nedtrapping, fikk meg inn i en enorm depresjon som var "farlig" for meg ..... falt alt for dypt ned ..... måtte fort tilbake på 10 igjen.
Kan være lurt å ha noen i nærheten av deg når du trapper ned for å følge med deg - om det går bra - siden det ikke alltid er så lett å merke med en gang selv.
Avatar

.

aug 11 2017 - 15:44
Jeg gikk på cipralex før og de virket ikke på meg.Kuttet ut (uten å spørre legen)Hadde ingen bivirkninger,merket ingen ting. Fikk litt "kjeft"av legen når jeg sa det da.Gikk på 20mg.
Til forsiden