Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sterke humørsvingninger

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sterke humørsvingninger

jan 28 2017 - 15:26
Hei.. De siste par årene har jeg hatt problemer med sterke humørsvingniner. Har angst på toppen av alt og det gjør meg veldig sliten. Jeg fikk diagnosen depresjon i 2013 og slet med dette i litt over et år, så fikk jeg hjelp og ble bedre. Men etter den tiden skjedde det noe annet rart. Ene dagen kan jeg være kjempe glad og elske livet, le og smile hele tiden. Dagen etterpå er jeg svært irritabel og dette resulterer alltid i at jeg blir utslitt og får veldig tunge tanker på slutten av dagen. Gråter mye, blir utrolig lettrørt, får selvmordstanker og er helt på bunnen. Selvskading er ikke et tema ettersom jeg klarte å slutte for noen år siden.

Men det er denne gråtingen som er det verste. Det bare fosser ut plutselig når det er sånn, har ikke kontroll, alt raser sammen og det føles som jeg har en bombe innvendig klar til å bli utløst når som helst. Mens jeg skriver dette, fosser tårene og jeg klarer nesten ikke stoppe dem. Med én gang jeg begynner å prate om vanskelige ting, strigråter jeg. Jeg får slike perioder som dette, ikke misforstå, det er ikke alltid sånn, det er noen ganger i mnd ca. at jeg får sånne perioder. Men det er så slitsomt å gråte så mye og ikke ha kontroll på noe omtrent. Noen som kan relatere seg til dette? Noen dager senere kan alt være bra igjen. Plutselig. Uten at jeg har gjort noe. Jeg er nok ikke bipolar, men mer bipolar light kanskje, men det er visst ganske vanlig har jeg hørt.

Christina, 19 år
Avatar

Re: Sterke humørsvingninger

jan 29 2017 - 23:15
Hei Christina.

Jeg kjenner meg igjen, dessverre. Ene dagen kan være fin, den neste er jeg helt nede. Jeg får også slike "gråtetokter", spesielt om jeg blir "tvunget" til å virkelig tenke over følelsene mine. Jeg føler ikke at jeg gir så mye mening, men om du vil ha noen å prate med så kan du bare sende en melding. Jeg er jente og 26 år gammel.
Til forsiden