Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sorg etter tapet av en pus

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sorg etter tapet av en pus

okt 1 2020 - 16:23
Jeg mistet min beste lille venn denne uken. Hun ble påkjørt og døde.

Jeg er så ufattelig trist og helt lammet av sorg. Jeg vil bare sove og orker ikke spise.

Det blir ekstra bittert og vanskelig å forstå når det er en bil som drepte henne. Hun var ikke gammel og syk, men ung og med mange år foran seg. Stakkars liten.

Jeg tenker også hele tiden på hvor små marginer det er snakk om. Noen få sekunder og så hadde det endt så annerledes.

Andre som har opplevd dette? Jeg vet virkelig ikke hvordan jeg skal komme meg videre.
Avatar

Sorgprosess

okt 2 2020 - 08:05
Så leit å høre ! Tenker du må ta deg tid til sorgen. Du må også tenke at denne sorgen ikke er feil. Gråt masse, tenk masse på alle minnene. Etterhvert blir du kanskje mer takknemlig for tiden sammen ned lille pus og kan komme deg videre.
Men det er skummelt å tenke at det er feil når en føler ubehag !

Avatar

Klem!

okt 2 2020 - 09:57
Katten min ble påkjørt for ti år siden, og jeg hadde det vondt i lang tid etterpå. Synes jeg hørte lyden av henne eller så skyggen før jeg liksom "husket på" at hun var jo død. På en måte var jeg glad for at jeg fikk vite om det - guttene i nabohuset hadde funnet en død katt og visste at jeg hadde en svart pus, så kanskje det var min ? Husker at jeg håpet inderlig at de tok feil, men de gjorde dessverre ikke det. På den annen side var jeg veldig takknemlig for at de sa fra til meg, for ellers hadde jeg jo gått rundt og letet og savnet og bekymret meg. Nå kunne jeg gråte og få det ut.

Du vet, når man opplever dødsfall i familien, så er det jo ofte slik at man blir borte fra jobb en dag eller to. Og det er akkurat like tungt å miste et familiemedlem selv om det "bare" er en katt. Da er det helt naturlig å være trist og lei seg, det er rett og slett sorg.

Sender gode tanker til deg og forstår inderlig godt sorgen og savnet.
Avatar

Takk for svar <3

okt 13 2020 - 03:01
Så trist at du også har opplevd dette Delta 1975. Når alt kommer til alt er jeg også takknemlig for at jeg fikk vite om det. Det er på et vis bedre å vite hva som har skjedd, enn å gå rundt med et håp om at pus skal komme tilbake.

Helt enig og for meg var pus et fullverdig familiemedlem og derfor sorgen deretter. Jeg sliter fortsatt med å akseptere dette og er fryktelig trist, savner henne så enormt.

Takk for gode tanker, setter pris på det.
Avatar

medfølelse

okt 18 2020 - 01:43
å miste
et kjæledyr
er liksom
som å miste et barn
til og med
akvariefiskene mine
betydde masse for meg
døden
blir liksom aldri vakker
dessverre
masse gode tanker din vei <3
Til forsiden