Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sorg

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sorg

okt 19 2015 - 23:09
Jeg er en jente på 20 år som mistet lillesøsteren min for snart 4 år siden, og jeg føler sorgen bare blir verre og verre.. Det første året føltes alt ut som en boble, kroppen min forstod liksom ikke helt hva som skjedde. Men nå begynner det å gå opp for meg at livet må gå videre, uten henne. Er så vanskelig med sorg, siden det er liksom forventninger blant venner og kjente at etter så lang tid så skal en liksom ha gått videre. Men jeg klarer ikke det, jeg føler sorgen sterkere enn noen sinne nå. Er så vanskelig at andre ikke forstår det. Det gjør så vondt at det skal være så tabu med sorg. Behandleren min mener at sorgen min har gått over til en depresjon, men det finnes ikke noe fasit på hvor lenge en sorg varer. Det er så forskjellig. Er det noen andre som har noen tanker om dette?
Avatar

Re: Sorg

okt 20 2015 - 20:37
Hei,

Jeg føler med deg.
Jeg har mistet faren min for et halvt år siden og tror fremdeles ikke det har gått opp for meg.
Det med sorg er vanskelig å forstå seg på, antar at det vil gå seg til med tid, men hvor lang tid vil være individuelt.
Vi reagerer så forskjellig. Husk at det er lov å si til venner og familie at det ikke går så bra alltid. Det bør ikke være tabu. Dersom du våger å innrømme at du ikke har det så bra vil det bli mye enklere for de som står deg nær å være der for deg.

Jeg har nok ikke kommet langt i sorgprosessen. Prøver å holde meg opptatt med jobb og skole og ta vare på Mor, som heller ikke har det så bra i denne perioden. Det er kanskje ikke så lurt i lengden, men det føles veldig riktig nå.
Jeg håper du får det bedre med tiden. Jeg tror (og håper) at vi kan vinne på å være ærlig med oss selv og andre, men det er lettere sagt enn gjort.
Til forsiden