Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sommerdepresjon

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sommerdepresjon

juli 23 2017 - 16:24
Noen fler som syns dette er tungt og vanskelig?

Mange ting som har ballet på seg nå...
Avatar

Re: Sommerdepresjon

juli 24 2017 - 18:47
ja
Avatar

:)

juli 24 2017 - 19:01
Lyst å utdype hva som har ballet på seg?
Feks hos meg gikk det et støkk når det var en drukningsulykke sist helg bare 100 meter unna hvor jeg bor. Det gav en kraftig påminnelse om hvor raskt livet kan endre seg, og satte litt spørsmål ved prioriteringene mine hittil i livet.
Avatar

Re: Sommerdepresjon

aug 7 2017 - 12:58
Sommeren er pyton. Alle de "lykkelige" folkene legger ut bilder av ferier med sol og sand, og her sitter en hjemme deprimert til tusan. Håper høsten kommer snart, da det er legitimt å sitte inne hele dagen...
Avatar

Å håpe

aug 9 2017 - 14:11
Av og til er å hoppe bedre enn å håpe .
Avatar

Følern

aug 9 2017 - 20:48
Syntes også sommeren er tung og vanskelig
Avatar

Ja

aug 11 2017 - 10:19
Jeg synes også sommeren er vanskelig. Skulle tro solen og lyset gjorde ting lysere ellers også, men den gang ei
Avatar

Hmmmm

aug 11 2017 - 10:28
Når man prøver å løse noe alene, så er det veldig vanskelig.....snakk med noen , naboen din eller dine venner....fortell ka som plager deg, vi er mennesker, ikke skapt for å være alene.


Sommeren er veldig fin, det er lyst og mer lyd fra fuglene, noe som mange av oss finner fred og ro når vi hører dem og kun dem.

Vinter og Høst er det mørke tider, det er da man bør være ekstra på vakt, for følesen å være alene øker mer når mørk legger seg over deg.

Snakk med dem du har nær deg, eller bare ring en venn selv om han/hun er 100 mil unna....Det hjelper mye å snakke om det.
Avatar

Sommeren

aug 12 2017 - 13:43
Behandleren min på BUP sa fortalte meg at for de som ikke strever eller har det vanskelig så blir sommeren bra eller oppleves som noe godt, MEN for de som strever så vil sommeren bli værre

Jeg ihvertfall føler det sånn
Avatar

Selektivt syn

sep 14 2017 - 13:16
Selv synes jeg at de lyse årstidene alltid er værst. Når det er mørkt store deler av årstiden er det for meg mye bedre, for på en måte er det en lettelse at det er mørkt rundt meg og ikke bare inni meg - gir det mening? Om våren og sommeren er det mye lysere og hvert år har jeg fortsatt den følelsen av ensomhet og mørkhet som følge av depresjonen. Det hjelper heller ikke at det er så varmt at jeg må kle meg i lettere klær og alle som vil kan se de gamle arrene som er over hele meg. Jeg bryr meg ikke lenger om de (arrene), for realiteten er at de fleste har selektivt syn; de ser det de vil se. Og ingen vil se at noen sliter så mye at de må skade seg selv, ikke sant?
Så... du er ikke alene om sommerdepresjon. Tro meg, jeg er der selv.
Til forsiden