Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søvnvansker

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søvnvansker

aug 9 2019 - 05:42
Hei, e 15 år og har søvnvansker, vet ikke om det e normalt, men får så vidt sove. Humøret mitt har gått veldig ned etter altfor lite søvn, kan plutselig bare bli sur uten grunn fordi æ har for lite søvn.
Men sliter også med overtenking som gjør dagen vanskeligere, har en mørk sky over meg som ikke vil bort. Humøret mitt e også helt på bærtur noen tror æ e bipolar siden det så mye opp og ned.
Har også hatt vanskeligheter med mat, Noen gang begynner æ å overspise og andre ganger spiser æ nesten ikke på sånn to uker. Kanskje noen kjenner seg igjen eller ikke? men vet ikke ka æ ska gjøre e helt utslitt
Avatar

Søvnvansker

okt 21 2019 - 03:17
Hei Hmm.......
Du spør om noen kjenner seg igjen. JA, jeg kjenner meg igjen i mye av det du skriver. Jeg er ikke bipolar, men har slitt med depresjon i over 20 år. Noen perioder bedre enn andre. Nå tenker du kansje at jeg må være en "gammel kjerring", men jeg er (bare) 48 år.
Jeg sliter og med søvnen, tror den har stor sammenheng med depresjonen.
Jeg har ikke noe quick fix å komme med, men tenker at du bør ta tak i saken.
Tror det er mer vanlig med søvnproblemer enn mange er klar over.
Det jeg kan gi av tips er nettsida til sov.no, der er det mye info om søvn, skrevet av gode og seriøse leger som jobber med dette daglig.
Lykke til og ønsker deg hjertens gode netter. ????
Til forsiden