Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Søvn å dropper alle avtaler ..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Søvn å dropper alle avtaler ..

des 8 2015 - 14:45
Noen som kjenner seg igjen i dette? Har opplevd mye dette året dødsfall av veldig nære personer , samlivsbrudd, problemet er jeg er trøtt og bryter avtaler å invitasjoner og vil helst bare vere hjemme på sofaen. føler jeg har blitt en person jeg ikke egentlig er. har arbeidskade så får ikke jobbet med. Jeg er trøtt gjennom heledagen helt til kvelden kommer da er jeg veeeeldig våken og får ikke sove. kan sove til kl 14 dagen etterpå. Så går dagen i repeat. føler meg veldi skamfull pga dette , føler dagene er veldig tomme. tok kontakt med psykolog forige uke har enda ikke hørt noke. Føler jeg skuffer veldig mange pga dette.Veit jeg har hatt c og d vitamin mangel tidligere men kan det vere forklaringen ? har ikke lyst å ha det slik lenger. har lyst å si i dag er det siste gang men det sjer ikke , drittlei
Avatar

Re: søvn å dropper alle avtaler

des 28 2015 - 00:25
Jeg kjenner meg veldig igjen i dette. Jeg gjør veldig lite om dagene, finnes ikke det spor trøtt når kvelden kommer, er våken til langt utpå dagen og søvnmønsteret mitt blir så forskyvet at det er nærmest umulig å møte opp til avtaler. Jeg vil også heller sove og bare ligge i sengen enn på sofaen enn å ut av døren og faktisk gjøre noe. Kanskje du skal høre med legen om et er noe vitamin mangel eller om legen din har noen forslag for å hjelpe deg?
Avatar

Re: Søvn å dropper alle avtaler ..

mars 13 2016 - 21:08
Jeg kjenner meg igjen. Jeg er i utgangspunktet en hardtarbeidende, pliktoppfyllende person, derfor blir dette en ekstra påkjenning. Jeg vil så gjerne være den jeg var, og lager derfor avtaler jeg noen ganger ikke klarer å gjennomføre. Det fører til ekstra dårlig samvittighet, og dårligere dager.
Til forsiden