Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Slutten..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Slutten..

juli 3 2020 - 18:59
18 år: "Du er en skam for familien." ord en sønn ikke trenger å høre fra sin far..

Årene går og kjæreste blir det.. Livet er godt. Gjør noen dumme ting på nett. Noen krangler fra henne side før jeg blir tilgitt.. Dette skjer flere ganger. Årene går.. Kjøper hus.. 1 barn.. 2 barn. Livet er godt ikke sant??! Gjør samme dumme ting igjen.. Blir tilgitt.. Oppi alt dette er en angst startet.. Får ikke til å fortelle samboer noe for er redd for reaksjon..
Ca desember 2019. Samboer og jeg er på familievernkontoret for hjelp. Får høre av samboer at jeg har ødelagt henne og delvis livet hennes.. Angsten kom fram å ble bekreftet av lege. Livsgleden er nå borte.. Eneste tanken min nå er at alle gleder seg til de slipper å tenke noe mer på meg.. Er vist en byrde for alle.. Akkurat nå er tanken at livet kommer nå ganske fort til en slutt.
Avatar

Re: Slutten..

juli 3 2020 - 20:46
Det høres ut som du trenger hjelp av noen. Og at du egentlig hadde trengt det mye tidligere. Det må ikke være godt å ha opplevd å få høre dette av faren din heller.

Få hjelp nå. Det er ikke for sent til det, selv om jeg skjønner at det føles veldig vondt nå og som om du har ødelagt livet hennes. Hun kunne og sagt i fra tidligere.

Ingen ønsker at du ikke skal finnes mer, men de ønsker nok at du skal få hjelp av et eller annet slag.
Avatar

Re: Slutten..

juli 4 2020 - 15:06
Nei vet ikke helt.. Trives jo godt på jobb men litt mer usikker når jeg kommer hjem.. Ja tror ting kan fikses.. Men har jo så angst for å snakke om det som trengs å snakkes om med henne.. Så tror på en måte at hun går å venter, men vet ikke.. Vil gjerne ha hjelp.. For slikt som ting er nå klarer jeg snart ikke mer av...
Avatar

Re: Slutten..

juli 4 2020 - 15:18
Fint du trives på jobb:) Og at du tror ting kan fikses.

Jeg skjønner den angsten du har for å snakke om det som trengs med henne. Det er noe jeg kan kjenne meg igjen i det.

Kanskje du kan begynne med å si til henne at du gjerne vil skaffe deg hjelp?

For å få hjelp, så gjerne første steg å ta kontakt med legen din og fortelle at du trenger/ønsker hjelp - fortelle hva du sliter med. Det kan være vanskelig nok det. Første steget er da alltid det å innrømme for seg selv at en trenger hjelp.
Avatar

Re: Slutten..

juli 4 2020 - 16:10
Ja får se hva jeg tørr.. Ikke enkelt..
Avatar

Re: Slutten..

juli 4 2020 - 16:53
Ja, jeg skjønner at du syns det er skummelt.

Det er ditt valg.

Jeg har lyst å anbefale deg videoene av Magnus Nordmo om sosial angst på youtube. Jeg syns det var veldig brae, og har hjulpet meg mye. Det er veldig vanskelig å spørre noen om hjelp hvis en har angst for å gjøre det, så da kan det være fint å begynne med en selvhjelpsvideo.
Avatar

Re: Slutten..

juli 4 2020 - 20:40
Takk for tips
Avatar

Re: Slutten..

juli 4 2020 - 20:57
Bare hyggelig:) Jeg håper du får nytte av dem.

Lykke til!
Avatar

Re: Slutten..

juli 4 2020 - 21:14
Jo takk!
Til forsiden