Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sliter med motivasjon til å fortsette

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sliter med motivasjon til å fortsette

mai 19 2018 - 00:54
Er kommet ett sted i livet mitt hvor alt er stoppet. Venner snur ryggen, jobben bidrar med stress og grusomme dager, dating går aldri noen vei og ingen vil ha noe med meg å gjøre. Det siste året har jeg tenkt dagelig på å bare forsvinne for godt, bare bli kvitt alt som er vondt og ille.

Jeg har hjulpet andre ut fra samme situasjon som jeg er i. Hjulpet en venn med å stoppe ett selvmord forsøk. Vennen er lykkelig i dag med samboer og har kuttet meg 100% ut fordi jeg ikke betyr noe mer. Jeg er ingen lengre.

Jeg vil høre fra andre som er som meg. Hva gjør man? Hvordan kommer man seg ut av dette? Jeg har ikke vært glad på utrolig lenge og sånn jeg ser fremtiden, blir jeg aldri det heller...

Håper noen har fine ord som kan hjelpe meg på veien, før den kanskje slutter...
Avatar

Sliter med motivasjon til å fortsette

mai 19 2018 - 03:28
Hei,

Det er fint om du vil ringe Hjelpetelefonen på 116 123, vi er en gratis døgnåpen tjeneste og snakker gjerne med deg. Vi har også skrivetjenesten Si det med ord hvor du kan sende inn melding. Vi hører gjerne fra deg!


Mvh
Administrator
Avatar

Hei

mai 27 2018 - 13:28
Heihei, er trist å høre. Må si at personlig har jeg lært meg noe her i livet og det er at man selv er den eneste som kan gjøre noe med ens situasjon, men ja en skulder å kunne hvile seg på er utrolig god å ha inni mellom når ting blir ordentlig tungt.
Har også sittet og tenkt på hvor mye lettere det hadde vært å steple ut, men ender som regel opp med å få meg litt søvn og bestemmer meg for at skal kjempe til videre til den dagen koliderer helt.
Et lite triks jeg har lært meg er at det med det aller meste i livet er mer enn en side til en sak. Kan ikke snakke for deg, da jeg ikke kjenner deg eller din situasjon. Kan der i mot snakke for meg selv og jeg ser at det at jeg sitter alene om dagene er like mye min egen feil som deres. Jeg skulle sårt ønske at de var bedre til å ta kontakt, invitere meg med på ting å slikt, men selv tar jeg stadig et skritt bakover og isolerer meg mer og mer. Jeg har avvist dem gang på gang når de har ønsket å gjøre noe og jeg kunne selv ha tatt det første skrittet og spurt om å finne på noe.
Da du har stått i motsatt ende med din venn, så har du jo erfaring med at det kan være tøft for den støttende parten også. Kan hende vennen din ikke vet hvordan han kan hjelpe deg eller være der for deg og rett å slett da ender med å takle det på en dårlig måte.
Som sakt, kan jeg bare snakke for meg selv, og det hjelper å prøve se ting fra andre vinkler en bare en. Etter det kommer den vanskelige delen, som er å aktivt begynne å gjøre de små endringene for å gradvis endre sporet en har kjørt seg fast i. Å det er som oftest lettere sakt en gjort og ikke fått det helt til selv heller, men er viktig og ikke stoppe, men i stede ta med seg lærdommen.
Jeg sliter også med å finne meg ei, og ikke hatt et ordentlig forhold på 12 år. Har etter vært begynt å innse at jeg må få gjort noe med meg og mitt liv. Da jeg rett og slett har fult opp med meg selv, og vil ikke ha overskudde til å gi nok av meg selv.
Hilsen en med nesa så vidt over vannet.
Til forsiden