Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sliter en del

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sliter en del

nov 3 2018 - 01:45
Jeg er en 27 år gammel mann fra sør trøndelag og blir 28 i januar, licet har vært tungt tross jeg har vært utsatt for vanlig mishandling og seksuell mishandling fra da jeg var 6 til 13 år gammel. Livet etter det har vært kaotisk for å si det sånn med traumer, frykt etc, har ikke foreldre fordi mora mi døde av alkoholforgiftning da jeg var 7 år gammel mens jeg skulle til skole en tidlig morgen i år 1998. Han biologiske faren min fikk jeg ikke møte før jeg var 15 og han døde av kreft 2 år senere. Søsknene mine vil heller ikke ha kontakt med meg lenger. Akkurat nå har jeg kommet i en ond spiral der jeg tror alle hater meg og bare ønsker jeg ikke var til stede i verdenen her.
Avatar

Re: Sliter en del

nov 3 2018 - 02:05
Det høres ut som du har mer enn nok å stri med. Har du snakket med lege om hvordan du har det? Hvis ikke kan det være lurt å gjøre det, så du kan få henvisning til terapi og eventuelt prøve medisinsk behandling.
Avatar

Re: Sliter en del

nov 3 2018 - 02:32
Jo, har vært på en utredning.
Avatar

Re: Sliter en del

nov 3 2018 - 03:02
Ja, du mener hos lege eller terapeut? Det er garantert ikke sånn at du er uønsket og hatet av alle, selv om det er forståelig at du kan føle det sånn mtp alt du har vært gjennom.Jeg håper du snart får akkurat så god hjelp som du fortjener.
Avatar

Re: Sliter en del

nov 3 2018 - 03:16
Pfffthh..hverdagen min er sånn ok generellt sett..drar til kirka en dag i uka også holder jeg på med musikk i USA ( altså artist ).
Avatar

Gummyhjerte

nov 3 2018 - 03:38
Du spør alle om de har snakket med lege, psykolog, dps osv. Eller om de har prøvd medisiner etc. Ikke uhøflig ment men tror det er litt oppskrytt og overdrivelse å kreditere dem for mye. Min erfaring er motsatt,at det er de som faktisk er blant de største pykopatene her på jorden. Særlig psykiatere. Det fins kanskje et par bra psykologer men de er vanskelig å finne.

Og dette med medisiner, det er bevist at serotonin nivået i hjernen er upåvirket av depresjon osv. Så antidepressiva er egentlig unødvendig. Det er legemiddelindustrien som tjener på dette og det vet dem. Kjemisk lobotomering er uansett ikke sunt. Å føle smerte og lidelse er også naturlig del av livet. Aksept av dette er en skritt i riktig retning, medisiner som lykkepiller etc blir benektelse av virkeligheten. Nå sikter jeg ikke til den gruppen som er så syke at de bare ligger å gråter og utgjør en fare for seg, men de andre.
Og så er det bare å ta en titt bakover i historikken så skjønner man bildet.

Er kjekt å snakke med lege, det er fint råd.

Kjempefint hvis folk her kan støtte hverandre, det er medmenneskelighet.

Like hoder forstår hverandre, så gi hverandre en sjanse til å bli kjent. Det beste middelet mot de fleste sykdommer er faktisk gode relasjoner basert på vennskap og kjærlighet mellom mennesker.


Avatar

Re: Sliter en del

nov 3 2018 - 04:26
Hverken jeg eller noen andre her har overskudd til å bli venn med hver eneste person som gir uttrykk for å slite på dette forumet. Ja, et godt vennskap kan være til god hjelp, men folk må også lære å hjelpe seg selv. Og det er en sterk overdrivelse å påstå at et flertall av psykologer er psykopater bare fordi du har hatt noen dårlige opplevelser.
Avatar

Olske1991

nov 3 2018 - 04:55
Beklager, jeg burde kanskje ha startet med å svare deg men det var av sympati for deg at jeg skrev det over.
Du må bare ikke gi opp. Prøv å finn en måte å bruke det kjipe du har opplevd til noe bra for deg. Konvertere negativ energi til positiv . Jeg tror at mennesker som gjennomgår sterke prosesser i livet besitter noe unikt og har en styrke som andre ikke har. Fordi kroppen har tatt imot så mange slag at den til slutt herdes. Man er sårbar ja men om du klarer å kanalisere energien på riktig måte så vinner du.

Du fikk en dårlig start, og det er ikke din skyld. Men nå må du finne en måte å komme deg videre på. Få fokuset over på løsning og ta kommandoen over livet. Du er din egen herre og du klarer det.
Avatar

Re: Sliter en del

nov 3 2018 - 05:17
Gummyhjerte: ditt bidrag er leger og medisiner. Det er det jeg har skjønt.
Avatar

Re: Sliter en del

nov 3 2018 - 06:36
Jepp voffvoff, produsere kristent dødsmetal og svartmetal til ære for gud ( Jesus ). Angående å komme meg videre i livet er det mulig jeg må kanskje tilføye litt mer dager å være sosial med andre og evt ta en tlf til mental helse og kirkens nød sos for å prate.
Avatar

mysteriekammeret

nov 3 2018 - 14:52
Drit og dra. Den arrogansen din kan du ta med deg et annet sted.
Avatar

mysteriekammeret

nov 3 2018 - 14:59
Vet du hva du gjør? Du avfeier all den hjelp folk faktisk har fått av å gå i terapi og/eller prøve medisiner, og det er alt jeg vil fortelle folk, at det er verdt et forsøk.
Avatar

Re: Sliter en del

nov 3 2018 - 15:26
Fant noe quetiapin i boden min som jeg skal prøve å bruke resten av så får vi se om det blir greit.
Avatar

olske1991

nov 20 2021 - 03:11
Hvordan går det med deg og musikken ? ,er du fortsatt i statene . . ?
Til forsiden