Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sliten

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sliten

april 25 2017 - 20:39
er bare utrolig sliten nå,kjenner jeg går inn i en tung depresjon.lei av å bli såra av folk hele tiden tror jeg bare må gi opp mennesker å være alene. så fort jeg begynner å bli kjent med noen å snakke så kutter de konntakten uten å få noe grunn eller blir blokka. ja okei det trenger ikke å være meg. men skjedd så ofte nå så vet jo det er no med meg. gir virkelig opp. jeg lærer aldri blir bare såra drar opp vonde minner osv..
Avatar

Re: Sliten

april 26 2017 - 18:42
Å trekke seg Litt tilbake og ha litt alenetid fra andre mennesker mener jeg hjelper til at en kommer bedre i balanse og kontakt med sjelen sin igjen.. Noe i den duren.
Kjenner godt til det at andre kutter kontakten. Hjelper det å finne en hobby/aktivitet du kan holde på med alene, for å lade opp batterier?

Prøv å se litt annerledes på det. Reflekterer litt med deg selv eller noen å snakke med (psykolog/terapeut) som kan hjelpe deg litt igang. Jeg har trua på at du klarer å se lyst igjen.
Avatar

Forstår deg godt

april 27 2017 - 15:04
Enig med deg., ensomhet kan være tungt men kan være bedre enn dårlig selskap. Det gjeld å trives med seg selv og. Anbefaler deg å ta deg en tur ut i naturen. Kontakt med naturen hjelper sinnet
Avatar

:(

april 29 2017 - 02:09
går til 2 psykologer henne ene vil jeg bytte lang historie. Men jeg trener jo gjort det i 6 år 5-7 dager i uken jobber hele tiden for å fylle dagene. men kvelden er værst. jeg jobber for meg selv og mulighet om alt går bra å starte mitt eget firma.

føler egt ingen forstår meg eller vil ha noe med meg å gjøre. fra familie til "venner" har ingen venner rundt meg kun noen få å snakke med på nett.Sliter med angst,depresjon og traumer.
Til forsiden