Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sliten!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sliten!

jan 29 2022 - 02:21
Jeg er sliten av alt.jeg føler meg helt udugelig.Jeg strekker ikke til her i verden.får ikke ting til.Jeg er sliten av livet sliten av alt.Jeg er full av angst at jeg blir kvalt.Den store uroen for alt her i livet hvordan ting skal gå.Det er når pessimisten blir deprimert det er ikke enkelt nei,Jeg har god hjelp rundt meg og nå venter jeg på noe annet og den ventinga gir meg angst også.Det er ikke viktig for andre å vite hva jeg venter på mrn det kan bli veldig bra for meg.jeg har god psykolog og god hjelp men likevel har jeg det slik som dette.Det er vanskelig å være kroniker.Det å aldri bli frisk men bedre.Det er forskjell på det.jeg vet ikke lenger hva jeg skal gjøre av meg.Jeg blir så fort fortvilet.Nå har jeg mye angst og det vil ikke gi seg men jeg skal ta stesolid for å roe ned ting.Det er bare å skrive her dere andre hvis dere er lei av livet og alt føles utrolig håplost.
Avatar

Re: Sliten!

jan 29 2022 - 05:34
Kjenner meg alt for godt igjen i dette. Det føles helt jævlig når man bare eksisterer her og ting ikke blir bedre uansett hva man gjør. Men, som alle sier, ting kan bli bedre. Gi psykolog en sjanse, brukt god tid på deg selv, hør på en sang, se en film, kjenn på en lukt… gjør sånne småting som gir deg «glede» eller en god følelse og forsvinn i din egen lille verden en stund.
Avatar

Re: Sliten!

jan 29 2022 - 18:26
Dette var lett å forstå, mrsfreak, og Anonymlo også. Ønsker god bedring og håper det du venter på blir bra, mrsfreak. Det går som oftest bra, særlig hvis det er flinke fagfolk som har ansvaret.

Hva med å prøve å være tilstrekkelig nok til deg selv, glem å strekke til for hele verden, det er det jo ingen i hele verden som gjør.
Avatar

Hei

jan 30 2022 - 08:06
Dagene har gått i fullstendig angst.Angst hele tida for hvordan ting skal gå.Hva som kommer til å skje.Hva skjer hvis ting ikke blir bedre.Hvordan skal jeg overleve alt dette.Jeg går som en zoombie rundt.
Avatar

Hei

jan 30 2022 - 15:32
Takk for støtte Ennydagtruer.Får håpe det ordner seg.
Avatar

Re: sliten

jan 31 2022 - 16:03
Kjenner igjen noe av det du skriver. Jeg har bare gode folk rundt meg som vil meg vel. Og jeg er et gjennomsnittlig godt menneske med over gjennomsnitt omsorg for andre. Nå MÅ jeg skjerme meg, takke nei til tilbud om middag, besøk, turer osv. For NÅ er det meg som gjelder - og jeg må akseptere at dette vil ta tid. Jeg vil jobbe, jeg vil reise, jeg vil le, jeg vil vil vil, men får ikke til. Sånn er det bare for tiden! Små steg vil gi resultater håper jeg.

Lykke til i din fortvilelse :)
Avatar

Hei

feb 4 2022 - 12:43
Håper det også at små steg gir resultater.Bra at du setter grenser.Det er nettopp det når man vil så mye men får ikke til.
Til forsiden