Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sliten og lei

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sliten og lei

mai 22 2021 - 18:30
Gikk på en liten alko smell natt til fredag igår. og var med en venn/bekjent. Det var virkelig ikke planen. Vi holdt det gående til morgenkvisten. Pleier å dra til foreldrene mine og være med de når jeg har det dårlig som nå men,de er i Gol og det er noen timer unna. Det er ikke bra at jeg drikker som jeg gjør. Blir 1 - 2 ganger i måneden. Målet mitt er å klare å redusere eller kutte ut helt. Noen som har noen tips til sted som man kan få hjelp med å redusere eller kutte hekt ut få hjelp til psyken? Det hadde vært fint om å bli innlagt et sted. Få tettere oppfølging. Det å være helt alene kan ofte være tungt..Bor i Oslo. Er så innmari sliten og lei ???????? Sliter med selvmordstanker av og på. Vil leve men,bare så sliten ???????? Lever ofte bare for å eksistere ????Var igår kveld eller inatt så hadde jeg tanker om at jeg skulle ta selvmord men,tenkte det kunne jeg ikke. Det hadde blitt en tragedie at de hadde funnet meg død:(Idag føler jeg meg veldig sliten. Kom meg ikke opp før kl halv 5 på dagen idag.. Trenger hjelp og det må skje nå..Å leve sånn som jeg gjør nå går ikke mer :(
Avatar

Re: Sliten og lei

mai 23 2021 - 04:33
Hva mente du med kanskje der skoen trykker? Har lyst til å slutte eller klare å bare drikke med måte. Er absolutt ikke bra å drikke når jeg får selvmordstanker og sliter med selvmordstanker ellers også. Ofte tenker jeg at jeg bare lever for mine foreldre.
Avatar

Re: Sliten og lei

mai 23 2021 - 04:33
Tusen tanker i hodet. Jeg føler meg så mislykket og lei????Føler ikke at jeg er verdt noe særlig????Tanken på at jeg bare vil bli borte fra livet streifet meg men,tenkte kan ikke det. Er i huset til mine foreldre som er borte nå. Tenkte de kan ikke finne meg død i huset???? Grunnen til at jeg ofte føler det er så tungt er pga jeg føler meg så alene og usynlig???? Det er så utrolig tungt å se alle par og sånn. De som har noen å dele sitt liv med og barn ogfamilie. Noen som ser dem og viser at dem bryr seg. Idag og andre dager er det ofte sånn at jeg ikke hører noen ting. Dem ensomheten og usynligheten øddelegger meg veldig mye ???? Hadde jeg ikke hatt mine foreldre så vet jeg ikke hva jeg hadde gjort. Det er ofte jeg tenker at jeg lever bare for dem. En av mine drømmer er at jeg kan bli innlagt et eller annet sted men,vet ikke hvor..Et sted hvor jeg kan få hjelp 24/7. Er utslitt og lei av å leve livet som en Berg og dalbane????
Avatar

Re: Sliten og lei

mai 23 2021 - 10:15
Det må da finnes noen i Oslo som kan hjelpe deg å kreve dine rettigheter i helsevesenet, slik at du får den hjelpen du trenger. Altså noen som kan fortelle deg de "hemmelige kodene" som gjør at dørene åpner seg... (ja, de finnes faktisk!) Har du prøvd Livskrisehjelpen?
Avatar

Re: Sliten og lei

mai 23 2021 - 18:18
Livskrisehjelpen? Er det bra? Nei ikke prøvd den. Bare vært på dps og psykisk helse gjennom bydelen ,link selvhjelpsgruppe og privat sosionom. Føler jeg fortsatt står og føler meg helt utslitt og lei. Snudd døgnet helt i helgen. Så lei..Tenkte tanken på at skulle vært død også hadde de andre fortått det pga er så sliten og lei og da hadde sluppet å lide mer..:(
Avatar

..

mai 24 2021 - 18:14
Har du fått god hjelp hos dps og psykisk helse? Hvor gikk du på gruppeterapi kan jeg spørre?
Avatar

..

mai 26 2021 - 23:03
Bra du får hjelp fra psykisk helse. Er det fra bydelen? Huff føler meg så dårlig og som søppel. Har prøvd å fått kontakt med damer på sånne singelgrupper på Facebook. Får ingen kontakt. Savner bare xen hele tiden. Mistet motet og føler livet er tungt å leve. Hører så og si ingenting fra mine venner heller. Det å være alene og ensom tar fra meg livsgnisten..Tenkt tanken dør jeg vil folk savnet meg da..Jeg er her jeg også. Betyr jeg liksom ingenting:(
Avatar

Hei!

mai 27 2021 - 00:23
Du, kjære deg. Du trenger ikke dame akkurat nå, du trenger å få hjelp med den psykiske helsen din. Du sliter med ensomhet, det er så utrolig mange som gjør det, og som går igjennom vonde tider i livet. Jeg håper at du vil oppsøke hjelp, lege, psykisk helse, ring noen og finn ut av hva som fins! Hvis du forteller om de mest alvorlige tankene du har til noen i helsevesenet, så må de ta det på alvor. Fortell hvordan du har det på de aller dårligste dagene. Når man har det vondt, kan relasjoner falle fra hverandre, man må finne tilbake bakkekontakten - med hjelp - for så å begynne å bygge opp livet sitt igjen fra bunnen av. Ønsker deg så inderlig lykke til og håper du får den hjelpen og omsorgen du trenger! Klem! <3
Avatar

Hmm

mai 27 2021 - 17:08
Her har Tardetsommanhardet gode poeng.Jo mer desperat jo verre.Når det gjelder utstråling tror jeg det gjelder begge kjønn.Jo mer usikker og negativ man er så dras ikke motsatte kjønn til en hvis ikke det er en av de som tror de skal redde en fra en selv el Romeo og Julie historie.Hehe men det med prins kunne du byttet ut med konge.haha.
Avatar

..

mai 27 2021 - 20:10
Tusen takk for god støtte og gode råd <3 så jeg burde bare melde meg ut fra singelgrupper og sånn?burde kanskje fokusere mere på å få nye venner som kan være til støtte.det er dødstungt og føle på den ensomheten og føle seg alene.min x skylder meg fortsatt noen penger men,burde kanskje ikke spørre om de. Det er snakk om et par tusen. Nærmere 10k men,det kan bli vondt å ikke få noe svar eller om hun svarer også.hva mener dere?har tenkt på det en stund nå om å sende melding.husker hun sleit mye med økonomi når vi var sammen og etter også.

det hadde vært fint å få et opphold på hurdalsjøen recovery eller frisklivsstiftelen på elverum hadde vært noe.jeg prøvde å spørre min behandler på dps om å få henvisning til hurdalsjøen men,da fikk jeg til svar :det er folk som sliter med rus og sånt så var ikke bra for meg.kansje jeg får ringe dit for å høre.det så jo så bra ut på Helene sjekker inn. At man blir følgt opp 24/7 og får god hjelp.skal til dps på tirsdag..jeg har tenkt må man kutte seg eller gjøre noe dumt for at man skal få hjelp..
Avatar

..

mai 27 2021 - 20:18
Og angående det med medisiner jeg gikk på 45mg remeron og nå er jeg på 15mg.merker ikke noe forskjell.kansje ikke den hadde noen virkning effekt på meg.kansje skal spørre om å begynne på noe annet eller så kanskje det finnes noe naturlig på helsekosten.har tenkt på noe som heter ksm 66.det er aswganda urt eller noe sånn.skal vist hjelpe på stress og sånt.vet ikke om det hjelper Depresjon også.det eneste er at det kan bli litt dyrt.koster 299kr hver måned og kan hende det ikke virker.det kan ta opptil 2 måneder før får effekt.det kan bli dyrt og mye penger ut av lufte..vet virkelig ikke hva jeg skal gjøre...
Avatar

..

mai 28 2021 - 00:47
Ja venner er det viktigste. Men,hva tenker om det med å sende melding til xen om kunne betale tilbake pengene hun skylder? Se nærmere forklaring på melding over.
Avatar

Hei

mai 28 2021 - 01:53
Ensomfyr tror du kan glemme dessverre de pengene når hun først ikke ga dem tilbake til nå og du skrev at hun slet noe med økonomi fra før,Altså du kan jo selvfølgelig skrive og be om det at du ønsker de tilbake.Hvordan er ellers kontakten med din behandler.hva mener behandler hva du trenger for høres ut at dere er litt uenige om ting.Viktig med god kjemi.Utifra ting du skriver høres ut at støttekontakt kan være noe for deg.Har dere pratet om det?
Avatar

..

mai 30 2021 - 23:05
Jeg har støttekontakt og miljøterapeut par ganger i uken og veldig fornøyd med det :)!
Avatar

Hei

mai 31 2021 - 01:17
Men da har du likevel noen du kan finne på ting med støttekontakten din.
Avatar

..

juni 1 2021 - 03:45
Ja. skal til dps imorgen tirsdag.håper blir hørt da...
Til forsiden