Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sliten og lei

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sliten og lei

des 27 2020 - 17:13
Jula er virkelig ikke lett. Føler mye på ensomheten. Idag har jeg hatt selvmordstanker. Har lyst til å leve men,bare så sliten ???? Døgnrytmen min er veldig dårlig. Blir lett 4 - 5 før jeg får lagt meg og kommer meg ikke opp før rundt kl 3 på dagen. Sliter mye med mareritt pga ting jeg har opplevd mye mobbing og trakassering fra jeg var liten til voksen alder. Har ikke fått vært hos dps på en liten stund pga sykdom der. Skal ha ny time i januar. Kanskje må begynne på noen andre medisiner. Nå går jeg på remeron for psyken og flytende Melatonin for søvnen. Har kommet over noe som heter ksm 66 Ashwagandha . Det er noe man får kjøpt på helsekost. Noen som har vært borti det eller har erfaringer med det? Prøver å gjøre alt jeg kan for å bli bedre. Til jul fikk jeg lysterapilampe som ønsket meg. Kanskje den kan hjelpe noe. Fikk også anbefalt psykolomotorisk fysioterapeut som jeg har prøvd før. Fikk bare et par ganger pga terapeuten mente ikke det var noe for meg. Gjør alt jeg kan for at livet skal bli bedre.
Avatar

Lytter

des 28 2020 - 22:45
Hei, jeg kan desværre ikkje hjelpe dæ noe med svar på dei tinga du spør om i slutten her. Men jeg ville bare si at jeg hører og ser deg og føler med deg, sååå inderlig.

Så du får masser av gode tanker sendt din vei herfra også står vi alle her inne sammen om å være med til året 2021 huh? ????
Til forsiden