Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sliten og lei

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sliten og lei

juli 1 2020 - 21:11
Jeg har vært singel i litt over 1 år. Trodde jeg hadde funnet kjærligheten i mitt liv men,der tok jeg grundig feil. Har føltes veldig vanskelig å komme over sorgen. Har gitt meg selvmordstanker etter bruddet. Har prøvd å funnet kjærligheten nå i ettertid på Facebook og tinder men,ikke noen særlig respons. Det har ikke akuratt hjulpet på selvtilliten min og selvbilde mitt. Har vært veldig deprimert også pga har følt meg mye alene. Blir så misunnelig på par som leier. Par som har barn. Ofte når jeg er ute ser jeg folk som ligner på xen eller biler som er av samme type som xen hadde. Minnene kommer stadig opp. Det er så vondt at det skjerer i mitt hjerte. Prøvde å være en god stefar for barna og gjøre så godt jeg kunne.
Var så vondt at hun plutselig gikk fra meg og tilbake til xen når jeg trodde vi fortsatt hadde et forhold. Så vondt at hun bare blokert meg når jeg spurte om det stemte. Prøvde å si at følte meg som søppel når jeg fikk vite det. Da fikk jeg svar tilbake. Orker ikke mere. Melder meg ut av livet. Prøvde å få en skikkelig avslutning men,Det har jeg ikke fått. Det hadde blitt bedre hvis hadde fått det. Det har ødelagt meg veldig mye med min selvtillit og selvfølelse. Har følt meg som et dårlig menneske. Føler meg så utrolig urettferdig behandlet. Prøvd å gjort så bra og være snill og hjulpet så godt jeg kan også har jeg blitt så dårlig behandlet føler jeg. Snakket med dette på dps idag. Spurte om å begynne på medisinen zyprexa for tankekjøret men,fikk vite at det ikke var noe for meg.Har slitet mye med tankekjør også. Fikk til svar at det var for de som sliter med psykoser og sånn. Har også hatt lyst til å få oppphold på Hurdalssjøen recovery pga er så sliten og lei. Noen som kan se meg hver dag og hjelpe meg.


Har dere noen råd til meg for hva som hjelper å komme videre med sorgen og evt finne seg ny kjæreste?
Avatar

Re: Sliten og lei

juli 2 2020 - 10:38
Jeg kan forstå veldig godt at du føler det sånn. Jeg skal si det med en gang: DU ER IKKE SØPPEL :) (Sånn, da var det ute av verden.) Basert på det du skriver høres det ut som du er en ansvarlig og godhjertet type. Dette er gode trekk å ha etter min mening, spesielt i et forhold! Jeg er ingen dameekspert men gentleman trekk er aldri feil, bare pass på å ikke gi alt du har uten å tenke på deg selv. Du er også viktig! Du trenger også å pleie deg selv med gode ord, gode aktiviteter, gode venner. Råd å gi? Kanskje enkelt for meg å si det men ville anbefalt å tenke mer på deg selv, gjør ting som du syns er kjekt å holde på med – kanskje du til og med finner en potensiell kjæreste som liker å gjøre det samme som deg?? Uten å snakke ned Tinder og slikt så tenker jeg at det kanskje er lettere å finne en ordentlig kjæreste ved å treffe noen tilfeldig i verden mens man gjør ting som er gøy. Når du pleier deg selv, og ikke tenker/stresser så mye med å finne en kjæreste så fort som fy, er jeg sikker på at selvtilliten kommer sakte men sikkert. Dette vil igjen lede til mer utstråling fra deg som person – og det blir lagt merke til i positiv forstand :) Dette får du til! Ikke gi deg.

Hvis du har Instagram så kan jeg anbefale å følge «thelionlaw» og «primewayoflife». Her finner man MANGE oppløftende sitater som kan hjelpe deg som person. Eksempel «If you lose someone, but find yourself. You won».

Avatar

..

juli 2 2020 - 18:50
Takk for fine ord:)varmer mitt hjerte <3
Avatar

Re: Sliten og lei

juli 2 2020 - 19:10
Gjør noe godt for deg selv:)

Småting som er gode for deg selv, som kan få deg til å føle at livet ditt kan være godt igjen, litt etter litt.

La dette ligge så lenge, det virker som det bare får deg til å føle deg dårlig å tenke på det.
Avatar

..

juli 6 2020 - 01:14
Tenke på hva mener du? Prøver å gjøre ting så jeg slipper å kverne på de negative tingene men,,det er ofte ikke så lett...
Avatar

Re: Sliten og lei

juli 9 2020 - 18:56
Jeg skjønner at det ikke er så lett å unngå å kverne på de negative tankene. Det er noe som krever øvelse og.
Til forsiden