Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sliten og lei av livet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sliten og lei av livet

nov 24 2020 - 11:39
Livet og dagene er ofte ganske monotone og deprimerende. Tanken om at jeg har villet gi opp opp livet har streifet meg men,vil leve også. Bare så sliten. Sliter mye med søvnen og mareritt. Inatt hadde jeg et fryktelig mareritt. Blir så sliten og lei av og ikke få sove ordentlig. Går på 45 mg remeron og flytende Melatonin. Hørt at 45mg remeron er mye? Er det remeron som gjør at jeg før så dårlig søvn og mye mareritt mon tro? Det tapper meg for krefter og ikke få sove og være uthvilt. Min ex som det ble slutt med litt for litt over 1 år siden har også kommet en del opp i mine drømmer. Når skal det ta slutt av å ha hun i mine tanker og drømmer. Har vært henne som har vært i mine drømmer eller ting jeg har opplevd i livet som jeg har blitt veldig traumatisert av eller helt syke fryktelig drømmer. Savner å ha et skikkelig liv. Selvmordstanker har vært av og på. Har hatt lyst til å dø pga så sliten og lei. Føles ut som tusen kniver i mitt hjerte. Gjør så vondt. Føler også mye på ensomheten og er mye alene. Det er også noe som ødelegger meg. Føler meg lite verdt og tenker hva er vitsen med å leve når jeg ikke hører noe særlig. Sliten og lei livet...
Avatar

Re: Sliten og lei av livet

nov 24 2020 - 13:15
Hei

Jeg skjønner at du sliter skikkelig. Dette høres meget tungt ut.
Jeg kan ikke svare på noen av dine spørsmål, men jeg har også tunge perioder. Så jeg skjønner meg igjen i noe du skriver.

For 15 år siden gjorde jeg slutt med min første riktige kjæreste og hun dukker fortsatt opp i hodet mitt som en spøkelse. Jeg forteller det ikke for å skremme deg, men for å gi deg håp om at livet går videre selv om noen minner vil ikke gi slipp. Jeg har klart å akseptere det slik.

Håper at du får det bedre igjen. Vi kan gjerne skrive litt fram og tilbake hvis du vil
Avatar

Re: Sliten og lei av livet

nov 27 2020 - 06:14
Jeg gikk på remeron mellom 30-60mg for en stund tilbake... syntes ikke de gjorde så mye med søvnen men ga meg følelsen av tretthet, sliten og lei så jeg spurte om noen andre medisiner som skal gi samme effekt. Ser ut som de også tapper deg for krefter slik de gjorde med meg.

Drømmer kommer som regel av ting du går og tenker på uten å vær klar over som også reflekter dine nåværende følelser ovenfor forskjellige ting som skjer. Gjort det slutt med kjæreste selv og forstår din situasjon godt når man både sliter med søvn og depresjon.

Det kommer til å ta tid men du vil bli bedre igjen og om du ønsker å prate med noen... kan du alltid skrive til meg på innboks...
Til forsiden