Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sliten mislykket redd

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sliten mislykket redd

mars 7 2018 - 19:36
Hei.
Jeg er visst en idiot som ikke lærer av mine feil. Begynte med trøblete barndom og ungdomstid uten å snakke om mine problemer, bare feiet ting under teppet. Har utviklet sterkere og sterkere sosial angst, som har endt i brente broer, vonde, stygge tanker, kald personlighet, rasert selvbilde. Føler jeg pisker meg selv gjennom hverdagen på autopilot, sliter med søvn. Det går virkelig på helsa og livet løs, føler at noe må skje før det går virkelig galt.
Trøbbel med kjærlighetslivet fra første stund, mye vonde minner og paranoide tanker. Prøver å komme til overflaten, men er som en zombie i månedesvis om gangen. Sliter med å legge frem saken min for legen, men tror jeg skal prøve snarest.
Vil gjerne snakke med noen, er helt alene føles det ut som, og har vært det alt for lenge.
Avatar

Re: Sliten mislykket redd

mars 7 2018 - 19:42
Snakker gjerne med deg jeg. Har opplevd mye av det samme i livet.
Avatar

Re: Sliten mislykket redd

mars 7 2018 - 19:47
tøft tøft, sendte deg en venneforespørsel
Avatar

Re: Sliten mislykket redd

mars 7 2018 - 19:57
Har ikke mottatt noen venneforespørsel... Sikkert sidetmedord som har klikket igjen. Skjer iblant at meldinger ikke kommer fram før noen uker etterpå o.l.
Til forsiden