Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Slik er det..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Slik er det..

okt 23 2019 - 17:21
Hver dag når jeg våkner føler jeg meg helt tom. Alt jeg har lyst til er å kunne ligge i senga helt til alt forsvinner. Men det går ikke da ting må gjøres og folk forventer et smil og engasjement. Så hele dagen går til å være hyggelig og smile, med tung klump i magen, frem til man kommer hjem. Hjem føles heller ikke ut som hjemme. Sitter og ser tåpelige ting på tv'n og orker ikke gjøre noe.
Hele kroppen min vil bare streike.. Håper på at jeg dør av noe eller noen bare dreper meg. Har så lyst å forsvinne men redd for å misslykkes med det også.
Jeg har en person som jeg elsker, men klarer ikke å gi ham det han fortjener fordi jeg er så tom.. Forholdet mitt er på vei til å avsluttes, fordi han forventer at jeg gjør mer.. Og selv om det gjør meg trist at han ikke orker mer, så skjønner jeg det. Fordi jeg orker ikke mer av meg selv heller....
Lei av å leve så tomt, spesielt når jeg ser andre som virkelig føler livet er godt.
Avatar

Hei

okt 24 2019 - 02:57
Tomhet er en tung følelse.tomt som at du savner noe i livet at det er ett tomt rim der inne du ikke klarer å fylle.man holder ikke ut for det er så mye smerte og man blir sliten av alt.det å bære maske å føle at du må beskytte deg mot verden.trist det går slik med forholdet.har du nære venninner du kan prate med.el kanskje fastlege?husk på en ting ingen føler at livet er bare godt alle har oppturer og nedturer og ofte vil folk framstille ting at de er bedre enn de egentlig er.jeg håper du har noen nære venninner å prate med el om du føler du trenger profesjonell hjelp at du tar kontakt med fastlege og ser an videre men jeg vil anbefale deg å prøve å prate med personen du elsker og prøver å forklare hvordan du har det og kanskje dere sammen finner ut av dette.kanskje kunne det vært noe at dere oppsøker parterapeut som kan hjelpe dere til å få det bedre sammen slik at han forstår mer.det er mange alternativer her og du har flere alternativer så ikke gi opp.mange klemmer.
Til forsiden