Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Skulle ønske jeg ikke var født - Nihilisme

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Skulle ønske jeg ikke var født - Nihilisme

nov 4 2019 - 14:53
Jeg er en eksistensiell nihilist ateist og anti-natalist. Det er fordi at ingen religion, gud eller etterliv greier å overbevise meg. Det er ingen bevis på at det er sant og gir bare ikke mening. Eksistensiell nihilisme betyr at en tror at livet egentlig er meningsløst og at vår eksistens bare er en tilfeldighet. Anti-natalisme i mitt tilfelle er at jeg tror at det er unødvendig å få barn fordi at folk blir født uten samtykke i en verden fult av smerte og lidelser.

For meg virker livet kjedelig ut og jeg kjeder meg lett. Det er vanskelig å bli underholdt og ha det gøy. Nesten alle følger det samme mønsteret uansett. Man blir født, går på skole, får seg jobb, blir pensjonist og dør. Vi har ikke eksistert før vi ble født og vil ikke gjøre det etter vi er dø heller, så er meningsløst at vi eksisterer i denne grusomme verden fult av verdenskonflikter (som en kan se på nyheter) og daglige problemer. Hadde vært deilig å ikke blitt født og tenke på disse problemene. Tanken på å jobbe i flere tiår og måtte tenke på penger hele tiden - for kjekkere ting som reise er dyrt - gjør meg kvalm! Alt er egentlig meningløst for meg, men noen ting er kjekkere enn andre ting da. Reising, kunst og mye entertainment er de mindre vonde tingene i verden.

Hadde familien min vært biologisk, hadde jeg blitt forbannet på dem som anti-natalist. Så det er bra for dem at de ikke er det da. For hvis det var tilfellet hadde jeg hatt mindre problemer med å gå fra dem.

Jeg vet jeg er heldigere, bor i verdens rikeste land, har familie og alt det derre som blir sett som bra. Er fult klar over at jeg ikke bor i U-land, i krig eller som fattig. Men allikevel synes jeg livet suger! Har blitt bedt om å ta meg sammen. Vet det høres teit ut at jeg ønsker at ingenting i universet hadde eksistert og at jeg hadde vært gone i verdens rikeste land når folk i U-land kan fint leve og er glad for det.
Til forsiden