Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Skal jeg dø i dag?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Skal jeg dø i dag?

nov 16 2015 - 10:43
Er formiddag og jeg har for første gang i livet åpnet en boks og drikker alene hjemme (tidlig på dagen,altså). Har jeg krysset en ny strek? Har jeg et problem med alkohol? Kanskje. Men det har ikke så mye å si. Jeg tror kanskje jeg skal dø i dag. Planen var å drikke først, og det har jeg begynt med. Kanskje jeg åpner neste boks, og den etter der.... Tenkte å ta piller, men må undersøke om pillene jeg har faktisk kan drepe meg eller om de bare vil gjøre skade. Har liksom ikke tilgang på så mye mer enn det som alt har blitt forskrevet til meg av legen. Men, tar jeg nok sammen med alkohol gjør det kanskje susen.
Ville bare fortelle noen at jeg kanskje skal dø i dag. Det er en ganske berusende og skremmende tanke. Det skumleste er at jeg føler meg lettet ved tanken på det.
Avatar

Sidetmedord.no

nov 16 2015 - 12:06
Hei HopelessGirl.

Du er velkommen til å skrive til oss på Sidetmedord.no eller til å ringe oss på 116 123.

Hilsen
Sidetmedord.no
Hilde
Avatar

Re: Skal jeg dø i dag?

nov 16 2015 - 12:45
Jeg synes bare så forferdelig synd på familien min. Jeg er så lei meg for det. Men vet ikke om jeg kan stoppe meg selv. Pyntet meg, sminket meg og rettet håret. Kuttet opp ene armen min, lurer på hva jeg så skal gjøre. Min tredje cider. Nei.... Ringer ikke. De kan ikke hjelpe meg. Ingen kan. Jeg er en egoistisk og forferdelig drittkjerring som gjør dette mot mannen min og datteren min.
Avatar

Re: Skal jeg dø i dag?

nov 16 2015 - 14:32
Jeg vet. Jeg er der jeg også. Min andre øl er borte, snart tar jeg resten. Psykologen min er sikker på at jeg ikke kommer til å gjøre noe. Jeg vet ikke. Egoistisk jeg også.
Til forsiden