Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sitter fast

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sitter fast

aug 2 2017 - 11:06
Hei!
Er det noen som vil skrive noen ord med meg? Hadde noe vanskelig som jeg trenger hjelp til å komme gjennom. Er en mann på 58 år. Sliter med å komme videre, og istedet for å være glad for det jeg har gjort falt jeg i fellen å sitte og bebreide noen. Hadde gode muligheter men ble sittende, er stort sett mest skuffet over det jeg 'ikke gjør.

Avatar

Skyldfølelse

aug 3 2017 - 23:27
Hei, høres ut for meg at du kan ha skyldfølelse. Så jeg deler mine tanker om dette rundt tilgivelse og skyldfølelse. Anger, hvordan komme ut av følelsen? Kan det du skriver handle om å ha mistet kontakten med noen?
Avatar

Hei!

aug 4 2017 - 09:56
Mange takk for innlegget. Det har vel handlet om mange ting. Har bommet på en del, ikke forstått, og egentlig visst at jeg måtte, men det var som at det satt bom fast, som en slår som faller ned, eller som en kniv som blir stående i en stolpe. Skyldfølelse har nok vært en del av det, og at det var ting som var tungt å starte på. Lot meg nok fange av sofaen. Har kjent meg veldig lite verdt, og ble litt i den boblen.
Ha en god dag!

Avatar

Hei igjen

aug 4 2017 - 09:57
Det har helt klart sammenheng med å ha mistet kontakten med noe og noen!
Avatar

å tilgi seg sjøl...

aug 4 2017 - 22:54
jeg tror uansett på det å tilgi seg sjøl. Det er veldig viktig, og det kan ta lang tid å lære det, men øvelse gjør mester. Du vet, når man har dårlig sjøltillit og er deprimert, så er det lett å anklage seg selv hele tida, og det hjelper i grunnen ingen verdens ting. Jeg lærte noe en gang: "Alle forutsetninger var til stede for at dette kunne skje." Du får uansett ikke gjort noe med det som har skjedd, prøv heller å lære noe av det. Kanskje det er noe du har en mulighet for å gjøre godt igjen? Hvis ikke, må du gå videre, men prøv å snakke pent til deg sjøl, fordi det gir energi......
Til forsiden