Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Siste sjanse

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Siste sjanse

aug 9 2016 - 10:25
Hei. Er så himla langt nede nå... har slitt psykisk i 15 år.. angst og depresjon! Opp og ned.. inn og ut av behandling hos psykolog.. nye behandlere hver eneste gang! nå har jeg da to barn.. gubben på havet. Tre uker nå.. to igjen... har fysiske plager og.. rygg/bekken. Smerter hele tiden.. intenst. Venter på svar fra mr.. spiser venlafaxin (efexor) 300 mg daglig. Alikavel så langt nede at jeg vurderer selvmord til tider.. mannen innser ikke hvor ille det er og tar heller sjansen enn å komme hjem... legen har ikke nevnt bytte av medisiner.. burde ikke det bli gjort? Når alt er så mørkt tross medisinering??? Føler ikke jeg kan fortsette sammen med mannen heller etter å ha innsett at han ikke bryr seg særlig.. sendt ny henvisning til vop. Samme regla om og om igjen.. sikkert resten av livet.. vil ikke barna mine skal vokse opp med en slik mamma.. de ser meg gråte nesten hver dag.
Avatar

Re: Siste sjanse

aug 9 2016 - 19:01
Skjønner at du har det vanskelig.

Må spørre hva du mener med opp og ned..? Jeg brukte samme medisin, uten at det hjalp, (sikkert derfor jeg svarer deg dette jeg sier nå), samt mange andre antidepressiva. Så fikk jeg beskjed om at jeg er bipolar, hadde fått diagnosen i tenårene, men det ble det ikke gjort noe med. Uansett, har nå fått andre medisiner og det hjelper. Hvis dette ikke gjelder deg, er det uansett mange medisiner å velge mellom, du burde be om å prøve noe annet. Men siden du har holdt på lenge, har du kanskje prøvd mange, be uansett om en ny utredning. Man må kjempe for å bli hørt, insistere på at det er noe som ikke stemmer, jeg holdt selv på i 15 for å komme dit. Utredning etter utredning, psykolog etter psykolog, du må fortsette å insistere til du faktisk føler at ting er ok.

Jeg vet hvordan det er å gjemme seg på do for å gråte, dårlig samvittighet for barna, en mann som ikke ser ut til å forstå. Alt dette er vanskelig. Jeg vet det veldig godt. Jeg har vært der. Ikke ta på deg alt på en gang. Gå først til lege for å ordne med medisiner/utredning, deretter, når det er stabilisert, tar du deg av private ting, som mannen din. Jeg holdt på å gi opp forholdet vårt, men da jeg fikk riktige medisiner, ble alt greiere, også forholdet vårt.

Jeg vet det er ekstremt vanskelig. Jeg våkner fortsatt ofte opp med selvmordstanker om morgen, men vi har barn og kan ikke gi opp. Dette gjør meg også desperat noen ganger, at jeg aldri kan gi opp. Men slik er det. Å akseptere det, og å se hva som skjer, forstå det og ikke bare føle det, hjelper.

Jeg håper du finner ut av det og får det du trenger. Alt er håpløst når du har det slik som nå, men små forandringer som profesjonelle burde kunne hjelpe deg med, kan hjelpe mye.

Klem fra meg:)
Avatar

Takk for svar

aug 14 2016 - 11:36
Bipolar 2 eller? Er ikke det den uten maniske episoder? Det har vært vurdert tidliger at jeg muligens kan vær bipolar.. å jeg selv tror det mer og mer.. skal nevne det nå når jeg skal i samtale igjen.. hvilke medisin bruker du da?
Ting går bedre nå.. mannen innså til slutt men kommer seg ikke hjem tidligere.. er flere døgn unna land. Søster er blitt sykemeldt for å stille opp.. vi har samme lege så det gikk greit.. viste seg at jeg har to prolaps i ryggen så ikke rart jeg er plaget... legg meg gjerne til som venn for å skrive privat om du vil, er så godt å skrive med noen som forstår..
Klem
Avatar

Re: Siste sjanse

aug 28 2016 - 10:02
Hei igjen, bra det går bedre med deg, og at mannen din forstår mer(men er vel vanskelig for han også med en slik jobb). Så godt at du har søsteren din som støtter seg, familie er veldig bra. Håpløst at du har problemer med ryggen sin også. Jeg har også prolaps, så vet litt om det. Jeg har bipolar en og bruker Lamictal og Quetiapin. Jeg sender seg en pm
Til forsiden