Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Si Det For Å Ha Det Sagt

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Si Det For Å Ha Det Sagt

mai 21 2022 - 21:12
Den depresjonen har kommet krypende sakte, & nå har den meg antageligvis. Rart hvordan den gir meg et mer kritisk syn på livet, at ting jeg vanligvis rister av meg, er nå plutselig noe jeg henger meg ekstra opp i.
Folk skjenner meg ikke helt igjen, nå som fjesmussklene mine er tunge, & min vibbe mer seriøs. Kan ikke få fram et smil. Føler ikke at jeg kan være mer oppmuntrende lenger.
Prøver å sminke meg & kle meg kult for å grave ned min mangel på ånde, men kanskje det bare er noe jeg ikke kan rømme fra. Jeg liker ikke den jeg er akkurat nå.
Hadde bare lyst til å si dette, fordi det føles godt ut å føle at man kan i det minste dele det man har på innsiden et eller annet sted. Tror veldig mange har deler ved seg selv som man føler ikke andre ville helt forstått.
Avatar

hmmmmm

mai 21 2022 - 21:31
ja det er kanskje
denne sidens fremste misjon
at vi kan få ting ut
så legg ingen bånd på deg
bare tømme deg helt
og du vil føle deg
mye bedre etterpå
jeg skjønner mye
av hvordan du har det
du er i mine tanker
Til forsiden