Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Seroquel slutte uro

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Seroquel slutte uro

jan 20 2018 - 03:02
Står på Seroquel mot depressiv( lett psykose). Har samtidig lyst å slutte med medisinen. Noen som har sluttet og blitt kvitt uro/psykose? Erfaringer og gode råd trengs. Blir Suicidal av de
Avatar

Seroquel slutte

jan 27 2018 - 13:58
Om pillene gjør deg seicidal så må du ta tak med lege snarest!
Når det gjelder råd så vil jeg råde deg til å holde en liten oversikt over hva medisiner du står på når og hvilke bivirkninger disse ga. Det du kan gjøre er at du kan søke på medisiner på felleskatalogen.no- det er en side der det oppgis informasjon om de forskjellige medikamentene som finnes, det er den legene bruker.
Ofte er det bivirkninger i start-fasen av det å ta medisiner som blir omtalt, men om du søker på "seponering seroquel" eller lignende så kan du finne erfaringer og råd. Jeg googlet det selv om fant ut at det er forkjellig om du har stått på medisinen i mer enn 6 mnd eller mindre på hvor raskt en kan trappe ned. Noen ganger kan en få noen kjipe seponerings-symptomer, men ærligtalt, om kroppen din responerer så dårlig til medisinen så er det nok best å slutte med den, bare ikke gjør det for brått.
Til forsiden