Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ser min tid er kommet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ser min tid er kommet

nov 5 2016 - 22:39
Ser min tid er nærme for og fine fred og bli kvitt all uroen og depresjon og gråt. Har finni sang til dagen og gitt opp hele livet.. ernok jævlig feig i manges øyne men er ikke syk nok til få hjelp..
Avatar

Re: Ser min tid ...

nov 6 2016 - 19:52
Prøv å ta ein dag om gangen og la denne tanken om ein slutt vere meir vag. Kanskje livet vinn likevel, sjølv om der er både tunge og mindre tunge dagar.
Avatar

Ikke så lett

nov 6 2016 - 21:06
Er ikke så lett og bare snu.. har slitt lenge og ser ikke ut til noen bryr seg..
Avatar

Re: Ser min tid er kommet

nov 6 2016 - 22:46
Er du sikker på at de vet at du sliter? Vet de nok til å få anledning til å hjelpe deg? Jeg vet hvordan det er å sitte og smile og le mens jeg skriker meg hes av fortvilelse innvendig. Det er helt forjævlig. Vi som lider av depresjon burde hatt Oscar-priser i fleng, det finnes antakelig ikke bedre skuespillere enn oss.

Kan du prøve å snakke med noen som ikke kjenner deg fra før? Det er ofte lettere enn å åpne seg for de som tror de kjenner deg.
Avatar

Re: Ser min tid er kommet

nov 7 2016 - 19:32
Nei er vel ikke mange som veit noe.. sier ikke mye. Redd for jobb og er jo mann så liker ikke følelser og snakke om de
Avatar

Re: Ser ...

nov 7 2016 - 20:44
Også menn må få vise kjensler. Det er klart at det er farlegare for menn å utlevere seg enn det er for kvinner. Men å undertrykke kjensler er like farleg. På ein eller annan måte bør du vere open når du har det sånn.
Avatar

Re: Ser min tid er kommet

nov 7 2016 - 21:24
Har mer eller mindre gitt opp så får gå som ddt går
Avatar

Re: Ser min ...

nov 8 2016 - 20:28
Håper det går godt då.
Avatar

sender deg en god klem

nov 8 2016 - 22:52
Jeg veit hvordan du har det, og det er tøft. Jeg har selv stått på kanten av stupet mange ganger, og det er jævlig vondt og tøft når man står så nærme at man kommer til å falle en dag. Jeg hadde en hendelse i februar. Det er ingen som visste egentlig hvor tøft jeg hadde da. Jeg orka rett og slett ikke å leve lengre, jeg sa til og med hade til dyra mine, gikk ut i håp om at jeg skulle falle utfor kanten uten at jeg hadde valgt når, hvor eller hvordan det skulle skje. Bare håpa på at den kvelden, var den rette dagen. Men så var det et lite håp eller hva jeg skal kalle det som gjorde at jeg kontakta en fyr jeg blei kjent med på facebook. Jeg kjente han ikke godt, men det at noen som ikke kjente meg lytta og snakka med meg om faktisk selve problemet og brydde seg. Gjorde noe med meg. I dag er jeg glad for at jeg lever, og kan bruke mine erfaringer videre med å støtte eller hjelpe andre som trenger det. Hvis du ønsker å bare prate, skrive eller ha noen som lytter. Så ta gjerne kontakt. Ikke gi opp, og man får alltid høre at det er så mange som ville bli triste og er glad i deg, det er vanskelig å tenke sånn. Man tenker ofte at det er bedre at man dør, for da trenger man ikke å bry de som er glad i deg. Men jeg trur de kommer til å bli veldig lei seg hvis du forlater dem. Det er mange som sliter mye etter at de har mista noen som valgte døden. Uansett hvor kraftidg den stormen du står i nå, så blir det godt igjen. Man må bare la det få litt tid. Ofte er det godt at noen ukjente lytter til deg. For ofte så er det mange som sitter på en del erfaringer, som kan hjelpe deg på den riktige veien.

I dag fikk jeg nettopp vite at en jeg kjenner tenker det samme som deg. At han ikke orker mer. Og det er veldig vondt. Så jeg trur mange ville blitt kjempe triste hvis du valgte døden.
Til forsiden