Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Selvskading

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Selvskading

april 19 2017 - 09:11
Grunnet deprisjon er problemet mitt å finne en løsning for å skjule hvordan jeg har det det er et mindretall av vennene å "familien" som vet hva som egentlig er i veien så nå har jeg prøvd det meste for å få det bort vek å glemt å metoden min vart kutting for 14 dagar siden tok kjæresten min verdens beste å fineste gutt selvmord
Avatar

Re: Selvskading

april 20 2017 - 02:01
Jeg tror ikke du skal skjule hvordan du har det. Visst du ikke lar folk vite hvordan du har det så kan de ikke hjelpe deg eller ta hendsyn. Jeg håper du har kontakt med psykolog, selvskading er ikke bra. Jeg drev med det selv og jeg skjønner hvorfor du gjør det, men det hjelper bare på kort sikt.
Avatar

Re: Selvskading

april 22 2017 - 16:04
Så forferdelig vondt å lese! Det er så uendelig vondt å miste noen man er veldig glad i, som står en veldig nær. Og selvmord føles nok veldig absurd.

Jeg tror ikke det vil hjelpe deg å bare lukke alt inne i deg og bære rundt på det helt aleine. Det vil bare bli vondere på sikt, og trangen til å selvskade vil lett bli verre (been there). Det hjelper i øyeblikket, men ringvirkningene er bare tøffere å bære etter hvert.

Har du noen du kan snakke med? Noen du stoler på? Psykolog, lege, pårørende, venner?
Til forsiden