Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Selvmordstanker

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Selvmordstanker

juni 13 2018 - 19:13
Har en sånn rar krig med megselv hvor jeg ikke ønsker å leve men er for redd til å ta livet av meg.

Føler det ikke blir tatt så seriøst fordi jeg faktisk ikke har prøvd å ta livet av meg. Veit egentlig ikke helt hva jeg skal gjøre.
Avatar

Re: Selvmordstanker

juni 13 2018 - 22:09
Har også hatt den følelsen.. den er tung. jeg fant støtte med å prate med en person jeg aldri kunne tenkt meg å fortelle dette til. hun virket så jordnær å snill. hun skjønte hvordan jeg hadde det og fortalte om livet sitt også. plutselig fant jeg en bestevenn som jeg aldri kunne forlatt, sett falle eller gråte. kanskje denne følelsen kan bli provosert fram av noen rundt deg? evt. skole, jobb? noen mennesker er der kun for å plage de som vil ha fred og trenger hjelp kanskje noen spesielle behov eller vansker? eller kanskje noen i venne kretsen din? jeg har slitt med deprimert og angst siden jeg var bare et lite barn, mobbet og utestengt fra verden. senere i livet har jeg begynt å få selvmordstanker. Jeg har prøvd å tatt mitt eget liv men heldigvis sa det bare stopp. jeg kunne ikke forlate de jeg hadde rundt meg. jeg innså at verden er bare et sted, ikke en vei. man velger det stede man skal gå selv. det er ikke et familie medlem eller en venn som sier alt du skal gjøre fordi det er best for deg? absolutt ikke! du er din egen helt og du er verdifull for den du er. noen småting betyr ingenting. å av å til er det lov å si "fuck you! gå vekk! jeg må få tenke selv å ta mine egne valg"
Avatar

Føler med deg!

juni 15 2018 - 22:40
Så fint at du skriver her da Emmsto123, det er trist å høre at du har det tungt! ;(

Det er forferdelig med den følelsen at man ikke blir tatt seriøst eller at de ikke bryr seg. Det er kanskje litt frekt å spørre men er det lege/psykolog du føler ikke tar det seriøst?

Jeg har selv erfaring med at lege/psykolog som ikke bryr seg i det hele tatt å det er den tyngste følelsen jeg har hatt!

Beklager at jeg ikke kan gi noen gode råd eller tips, men jeg vil at du skal vite det er flere med omtrent den samme følelsen du beskriver. Jeg sliter også med det den dag i dag.

Også hvis du trenger å prate om det eller få det ut skriv gjerne mer, du kan også skrive direkte til meg om du føler for det. Jeg lytter gjerne!
Mvh
Avatar

Re: Selvmordstanker

juni 16 2018 - 14:47
Føler på det samme selv.
Avatar

Tusen takk for gode svar.

juni 18 2018 - 22:09
Olive Elle: tusen takk for gode ord og at du deler egne erfaringer. Jeg åpnet meg opp for en lærer jeg har mye tillit til på skolen, og vi skal ta en prat imorgen. Håper det går bra. Synes det var vanskelig å ta det opp med henne. Har også prøvd å prate med typen min. Han er veldig forståelsesfull.

larmat12:
Det er vell egentlig både lege/psykolog og venner som ikke tar det seriøst. Har sagt til psykologen min at jeg har mye sånne tanker, men så fort jeg sier at jeg "ikke tørr" eller "ikke har prøvd" så er det plutselig ikke så viktig lengere. Det synes jeg er rart, trodde forebygging var viktig??
Sendte deg en venneforespørsel :)
Avatar

Du er flink!

juni 19 2018 - 01:18
Hei igjen ^^

Så godt å høre at du har fått pratet med noen andre som viser at de bryr seg spesielt når det er noen du stoler på og er glad i! :)
Håper samtalen med læreren din går bra og at Han/hun kan forstå sånn at dere kan få en fin samtale!


Ja, det er veldig rart at så fort man nevner man 'aldri har prøvd' eller man 'ikke tørr' så bryr dem seg ikke eller tror ikke på deg når du sier at du er deprimert!
Jeg selv tok kontakt med psykisk helse hjelp tilbydet i min kommune, for første gang i livet mitt klarte jeg å forklare hvordan jeg virkelig hadde det istedet for det samme 'Det går bra' svaret. Men på grunn av at jeg ikke hadde prøvd på å ta mitt eget liv så kunne jeg ikke komme inn til en time...

Jeg trodde også at det var forebyggingat og sunt å prate om slike tanker, hvis man går å tenker forlenge på det alene så kan frykta gå sakte men sikkert bort!


Jeg syntes du er kjempe flink som oppsøker hjelp fra menesker som står deg nært!

Ikke nøl med å sende melding hvis du trenger det om tunge tider og tanker eller posetive opplevelser :)
Jeg godtok venneforespørselen.
Til forsiden