Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Selvmordstanker?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Selvmordstanker?

des 19 2015 - 02:04
Jeg er så lei av å føle meg som dritt. Jeg orker ikke å leve mer. Jeg er så lei av oppturer og nedturer. Jeg klarer ikke å tenkte klart. Jeg orker ikke å prøve mer.
Jeg er lei av å føle meg som verdens beste til så å ikke klare å leve mer. Jeg bare eksisterer. Jeg lever ikke. Jeg bare er her. Det blir for mye. Jeg skal ikke ta selvmord. Ikke nå i hvert fall. Jeg vet man ikke skal tulle med slikt, og det gjør jeg absolutt ikke. Jeg har mistet lysten til å leve. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre mer. Jeg orker ikke.
Avatar

Re: Selvmordstanker?

des 19 2015 - 02:46
Hværdan'. Neida, men i all serriøshet, å 'bare eksistere' er noe jeg også føler at jeg gjør. At familie setter pris på meg hjelper ikke meg til å føle meg lykkelig. Ganske lei av å leve på andres vegne... Hver dag tikker forbi uten at jeg gjør noe for å gripe inn for å gjøre hverdagen bedre. Tenker ofte på hvor herlig det hadde hvert å ikke våkne en dag, slippe alle bekymringer osv. Skulle virkelig ønske jeg hadde noen andre å snu meg til. Derfor har jeg opprettet dialog med psykolog for å se om det hjelper, er det noe du har prøvd? Om ikke burde du i så fall vurdere det. Finn ut av hva som holder deg tilbake, for jeg er ganske sikker på at progresjon og fremgang ligger i deg :) Håper for min del at jeg har det i meg også, for jeg er drit lei og nær ved å gi opp. Lykke til, håper du får en fin jul
Avatar

Kjenner meg igjen

des 23 2015 - 00:11
Kjenner meg igjen i det du skriver. Følger også at jeg bare eksisterer, men at livrt ikke gir noen mening. Skulle ønske jeg klarte å komme ut av det
Avatar

Re: Selvmordstanker?

mars 4 2019 - 09:18
Hei

kjenner meg igjen i det så vert sagt.

livet har vore fælt sida eg var ungdom,
lett mobbeoffer på ungdomskulen
ikkje handy,
lav intelligens
forferdeleg hukommelse
ikkje praktisk anlagt
dårleg på å kommunisere med folk, noko så er eit slit kvar dag
dårleg på å forklare meg generelt om ting

har prøvd å ta livet ca 10 gongar siste 15 åra ca men klare ikkje eingong det skikkeleg, har hatt dårleg vilje til å gjennomføre.

det å kunne forsvinne uten å tenkje på fleire krav, ansvar og slit i livet er veldig befriande.
Avatar

Ordner seg til slutt

mars 4 2019 - 16:21
Drab Majesty - 39 by Design
Avatar

enig

mars 30 2019 - 01:58
hei,
jeg har det het likt
skriv gjerne til meg
Til forsiden