Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Selvmordstanker som er tunge om dagen

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Selvmordstanker som er tunge om dagen

des 17 2016 - 21:13
Sliter mye om dagen med neg selv. Jo nærmere jul jo mer ensom og mindre forstålese for hvorfor jeg gidder detta ensomme livet. Piller finni fram så får vi håpne en ikke våkner
Avatar

Hei

des 17 2016 - 21:36
Jeg har har angst og sliter også ekstra rundt jul. For meg er det både stresset og det at jeg ofte føler meg litt alene om problemene mine.
I jula så er det så mange forventninger til hvordan man skal oppføre seg. Alltid være hyggelig mot andre, feire med familie, spise flotte måltider og være glad. Desverre er det ikke realiteten til mange av oss, som gjør at vi sliter litt ekstra i jula. Jeg føler det blir en daglig påminnelse om alt som er galt med meg, fordi det er en så klar "mal" på hvordan juletiden skal være.

Finnes det noen i ditt liv som du kan snakke med (familie, venner, evt. psykolog eller lignende)? Selv går jeg nå til psykolog en gang i uken. Jeg føler at det hjelper, men kanskje mest fordi jeg føler at jeg nå har en tanke om at jeg jobber så godt jeg kan med problemene mine.
Har du lyst å fortelle om hva du sliter med? Om du vet hvorfor du føler deg ensom, og hvorfor det blir verre i jula?
Avatar

Ikke så lett

des 17 2016 - 22:00
Nei er vel ingen som vil ha meg som venn. Prøver og ha det men nær altid jeg må ta kontakt skjønner jeg og greia. Er vist ikke syk nok til psykolog og gær på noen anti depresiva som er så der. Ingen i familien veit noe. Det er flaut. Er go skuspiller
Avatar

-

des 18 2016 - 23:37
Du skriver at du ikke er syk nok til psykolog. Har du snakket med fastlege om henvisning? Det går jo også an å gå til en privat psykolog eller psykolog på universitet (om du studerer og ikke har råd til privat psykolog). Er det legen din som har skrevet resept på antidepressiva til deg? For da virker det jo litt ulogisk at h*n mener du ikke er syk nok.

Jeg tror det er veldig viktig å fortelle familien sin at man har det vanskelig. De vil nok ta deg alvorlig om ingen andre. En ting til. Det er ikke flaut å være ensom/deprimert ol. Man skal ikke skamme seg over å slite psykisk. Det er mye vanskeligere å være alene om sånne ting.
Jeg har heller ingen venner for tiden. Men i mitt tilfelle er det fullt og helt min egen feil. Jeg har på en måte bare stengt ute alle. Derfor har min familie vært min redning, slik at jeg ikke føler meg mutters alene.

Håper virkelig du finner ut av dette..
Lykke til!
Til forsiden