Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Selvmordstanker

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Selvmordstanker

nov 22 2015 - 00:10
Har hatt det ganske tungt en god stund nå. Husker ikke når det begynte, kanskje for noen år siden. Men uansett, nå er jeg så
dårlig at jeg har tanker om selvmord hele tiden, spesielt på kveldene.

Jeg ønsker i grunnen ikke å ta mitt eget liv, hva gjør man med slikt? Hvordan bearbeider man noe sånt?
Avatar

Re: Selvmordstanker

nov 22 2015 - 04:11
Man trenger vel som oftest hjelp til å hanskes med selvmordstanker?
Syns du skal ringe selvmordstelefonen, hvis du ikke har gjort det alt. Det ville jeg ha gjort. De kan hjelpe deg mht hva du skal gjøre konkret.
Håper du snart får hjelp.....
Avatar

Re: Selvmordstanker

des 8 2015 - 21:09
Jeg snakker med psykologen om dem. Har dem hver dag. Er som oftest det som slår meg i trynet når jeg åpner øynene. Eller grubler over livet mitt.
Avatar

Hei

des 15 2015 - 11:47
Har samme greie, sliter med depressive tanker og selvmordstanker, tanken på å sove inn og slippe å våkne opp en dag. Tankene kommer som regel på kveldene, i det jeg legger meg i senga. Prøver å la være å tenke på det, men klarer ikke å stoppe min egen fantasi, hvis man kan kalle det for det.

Det har holdt på noen år, men først nå i november tok jeg kontakt med psykolog (noe som er gratis gjennom SIO hvis du er student). Så nå holder jeg på å snakke om det med en psykolog... ganske rart å prate om, gråt under første samtale, noe jeg aldri har gjort før. Har hvert der to ganger nå, holder mest på med kartlegging, men neste gang skal vi prøve å gå frem med noen løsninger eller forbedringer. Spent på om jeg klarer det eller ei... håper på det beste.

Du burde prøve å snakke med en psykolog du også, selv om det ikke høres så fristende ut. Lykke til :)
Til forsiden