Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Selvmord

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Selvmord

feb 12 2021 - 03:19
Noen som opplever daglig angst/depresjon over tidligere fortid?
Bruker nå Quetiapine Teva for og hindre dårlig valg, vært dep lenge og slutter aldri, angsten biter seg igjennom om at dep aldri tar slutt og lurt så mange ganger på og gå svart...
Avatar

Hei

feb 12 2021 - 03:50
Jeg er også en del deprimert med selvmordstanker. Vil leve også men,sliter med selvmordstanker og sånn som er veldig slitsomt og deprimerende. Går på remeron. Lenge du har vært så deprimert og gått gått på Quetiapine?
Avatar

altså

feb 12 2021 - 17:08
jorden er helvete
men si meg
hvordan vet du
du ikke blir gjenfødt
og havner her igjen
denne gang som
feks en slange
ville det være bedre?
du må holde ut
jeg heier på deg!
Avatar

Det går over

feb 12 2021 - 23:36
Jeg har slitt med tilbakevendende depresjoner ganske hyppig, spesielt de siste 5-6 årene. Har hatt til tider sterke selvmordstanker og et mislykket forsøk. Ved forrige episode sa psykriateren min noe smart: "du har vært depressiv før, du kommer til å bli det igjen. Men hver eneste gang så går det over. Du må bare stå i det, så blir det bedre etterhvert." Fikk meg til å reflektere endel, og han hadde helt rett. Jeg blir bedre igjen, om det er 1mnd eller 3 mnd. Det gav meg i alle fall litt håp når det er som mørkest. Håper du finner utav det.
Avatar

Alien

feb 12 2021 - 23:40
Vet det er snakk om tar man livet sitt blir du reinkarnert fort tilbake på jorda.Da blir du sendt raskt tilbake men ikke som dyr.Mennesker blir ikke reinkarnert til dyr.en form for karma får man.Helvete er jorda og ikke der oppe men tar man livet blir det karma med en gang tilbake for da har man ikke respekt for livet en ble gitt på jorda.
Avatar

Hei

feb 13 2021 - 17:52
Du er dyp deprimert og har medikamenter som hjelp..Derfor er kanskje det beste forvdeg å akseptere du har det kjiipt nå og nærme deg med omsorg Tim din indre..akkurat for å skape den roen du har det kjiipt nå og ikke trangen å bli fort kvitt det fordi mumig det taper deg ennå mer for krefter og du blir ikke fortere bedre heller..Ta små skritt og sett deg små mål om dagen..En ting som gjør deg litt glad hver dag..Å klare å sette seg små oppnåelige mål..stå opp til en fast tid på formidaggen,nyte en enkel frokost ,en tv program,en side i en bok ,en lysbok stund..osv..Noe somhjelper deg videre med tankene og distrahere deg litt fra det kjipe..og etterhvert konsekvent bygger du deg opp..Ikke ha forvstore forventninger om fremskritt ..det kommerbedre tider ..mot vår ..og husk at disse korona tider er ennåvanskligere for de deprimerte fra før.:)Klem
Til forsiden