Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Selvforsterkende tanker

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Selvforsterkende tanker

mars 19 2021 - 09:46
Hei!
Jeg sliter endel med å havne i negativt tankemønster, jeg blir helt slått ut, det tar fullstendig overhånd og kan lett slå meg ut slik at jeg kan bli liggende eller at jeg går alt for mye i meg selv og blir værende mellom en flight or fight tiltstand.

Jeg har startet med crossFIT-trening, isbading, maratonløping, reist på noen harde turer på fjellski, være takknemlig for det lille hverdag, se på solen, kjøpt endel selvhjelpsbøker, besøkt psykolog (ikke jevnlig) osv. men det er vanskelig å ikke havne i det negative tankemønsteret. Jeg skulle så gjerne ha forstått hvordan man kommer seg ut av dette mønsteret, så jeg hvertfall klarer å fungere normalt, jeg har blitt slått ut og blitt liggende i uker.

Vel og merke så holder jeg på med en ingeniørgrad, har nettopp blitt far, flyttet til et sted hvor nettverk ikke er helt på plass, mye krangling med samboer og må nå søke ny jobb. Jeg forsøker å jobbe med meg selv hver eneste dag, holde på rutiner, re opp sengen, lage mat, trene m.m.

Hilsen mann 30
Avatar

huttemeitu

mars 21 2021 - 21:11
ikke godt
å ha det slik'
hva er det
disse negative
greiene dine
går ut på da?
prøve å plukke
det hele fra hverandre
bit for bit liksom
så du får oversikt
og kan jobbe med det
Til forsiden