Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Seksuelle overgrep

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Seksuelle overgrep

des 26 2015 - 22:59
MANGE er utsatt...statistisk sett hver 5. jente. Alle kjenner en eller flere som ble utsatt for seksuelle overgrep som barn...noen vet ikke at de kjenner dem. Noen vet hvem de er, men har aldri nevnt det høyt til noen. Noen krangler om det så fillene fyker og kaller hverandre løgnere og svikere og monstre. Noen later bare som ingenting. Noen har hatt saken oppe i retten...andre bare gjort opp på hjemmebane med varierende resultat...
Felles for alle er at dette er VANSKELIG å leve med!

Min familie er hardt rammet av seksuelle overgrep og jeg vil gjerne at vi snakker om hvordan livet leves med dette forferdelige i bagasjen. Alle har sine måter å leve med det på og sine utfordringer... Jeg vil lese om dine :)

Fortsatt god jul <3
Avatar

Re: Seksuelle overgrep

jan 5 2016 - 00:38
Jeg ble voldtatt når jeg var 18 år.Gikk på skole i tr.heim.Hjernen kunne visst ikke takle det og brukte 17 år på å fortrenge det.Jobbet nesten døgnet rundt.Gjorde ingen ting annet.Fikk meg ingen kjæreste for jeg hadde jo ikkke tid til det.Sanheten var vell heller at jeg ikke tålte noen var borti meg og stolte ikke på noen(spesielt ikke menn)Så sa kroppen stopp og ALT kom frem.Har vært vanskelig å skulle begynne å takle det som skjedde så lenge siden.Og det at jeg har kastet bort hele livet mitt.Det er det som er mest vanskelig å takle.Er sint på meg selv og strever med tanken om at jeg er nødt til å tilbringe livet helt alene.For det er ikke noe jeg vil.Har en del selvmordstanker for tiden.
Avatar

Re: Seksuelle overgrep

jan 5 2016 - 00:56
Hei :)

Jeg har nettopp meldt meg inn her og det er så ufattelig deilig å kunne snakke med andre om det. Jeg har blitt voldtatt 3 ganger. Første gang var jeg 17 - nå er jeg 23. Har prøvd å være sterk og latet som det ikke har gått så innpå meg. Og det skulle jeg aldri gjort. For nå tar det meg sterkt igjen og jeg har blitt direkte syk av det. Har nettopp fått vite at jeg har fått PTSD og at det kan ta flere år å bli kvitt det.. Føler meg helt håpløs av og til og vet ikke hvordan jeg skal komme meg igjennom det alltid. Men har heldigvis en veldig støttende familie som går hvert steg med meg.. Og det er de som er redningen min.. Kunne ønske at alle som er så uheldig å gå igjennom det samme som meg hadde hatt den samme støtten rundt seg - men dessverre er det ikke sånn..

Godt nyttår! :)
Til forsiden