Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Second vent

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Second vent

feb 2 2021 - 05:50
Selvmord trenger å bli normalisert og én dag straks bør det bli mulig for de som ikke lenger ønsker å leve å kunne ta det valget lovlig. Da ved hjelp.

En annen ting. Døden bør I seg selv bli et normalt tema å kunne snakke om, det er en del av livet.

Trenger ingen respons, kommer ikke til å lese det. Bruker ikke min tid her inne. Måtte bare vente litt.
Avatar

Re: Second vent

feb 2 2021 - 11:07
Jeg tror at det å snakke om døden vil bli mer og mer normalisert over tid. Selv har jeg snakket om selvmordstanker og fått god støtte. Vet da at jeg har mennesker rundt meg vil meg godt og vil at jeg skal ha det bra.

Vi har forskjellige meninger om dette, men jeg mener at når man er veldig alvorlig syk og vil dø selv på grunn av dette, så bør det være greit å få aktiv dødshjelp, enn når man har det tøft og vanskelig inni oss og vil ta selvmord. Hvis man har tatt selvmord ville mennesker man er nære med og er glad i bli ganske berørt av dette. Og det finnes hjelp for de som vil ta selvmord, har selvmordstanker eller selvskader seg, slik at de i senere liv kan takle alle utfordringer de møter, og drive med noe de syns er meningsfylt.

Noen vil ikke snakke om døden og det er helt greit. Å leve i nåtida er vel bedre enn å leve i fremtida.
Til forsiden