Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Samlivsbrudd og gjeld jeg ikke klarer

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Samlivsbrudd og gjeld jeg ikke klarer

april 22 2020 - 12:12
3 juledag var 16 års samboerskap over og jeg fikk beskjed om at vi hadde vokst fra hverandre og at hun flyttet ut. Hun mente hun hadde snakket om det med meg men som mann oppfatter vi vel ikke alltid hva kvinner mener.

Jeg ble grepet av panikkangst for økonomien fremover i tillegg til sorgen over det tapte samlivet. Vi har ingen barn da begge ikke var så interessert i det, men jeg hadde satset på å bli gammel sammen, ikke stå alene som 46 åring. Vi har alltid hatt separat økonomi og jeg har betalt mye luksus for oss begge da jeg dessverre ikke er så flink med penger. Alt dette gikk bra når vi var 2, men nå.... Jeg hadde en ganske dyr bil jeg måtte panikkselge når hun flyttet ut og tapte 250.000 på den oppå ganske mye annen gjeld. Sitter her med over 900.000 i forbruksgjeld og føler dette er en synkemyr jeg ikke kommer ut av Heldigvis har jeg klart å betjene alt til nå så de hvite konvoluttene har ikke begynt å dukke opp enda.

Nyttårsaften booket jeg hotellrom med badekar og kjøpte skalpell. Heldigvis klarte jeg å ta meg i nakken og kontaktet en kamerat som jeg fikk bo hos ett par dager. Har hatt vonde dager etter det også men har klart å ta til fornuften

Når hun flyttet ble vi nødt til å legge leiligheten vår ut for salg da ingen av oss fikk muligheten til å beholde den og jeg har bodd i den frem til nå. Med økende depresjon og selvmordstanker. Jeg forsøker å finne en smertefri vei ut av livet.

I dag toppet det seg da vi fikk ett lavt bud på leiligheten og hun gjerne vil bli kvitt den. Da må jeg ut på leiemarkedet og veien ut i hengemyra ble plutselig mye kortere

Jeg har vært i gjeldsproblemer tidligere i livet og den perioden i livet unner jeg ingen og nå ser jeg ting tårner seg opp i horisonten igjen. Å snakke med folk hjelper ikke da jeg bare får beskjed om at det blir bedre etter hvert og at det er andre som har det verre. Men dette er mitt liv og jeg vet selv hvor smerteterskelen går. Jeg mistet moren min til kreft for 5 år siden og har aldri helt kommet meg etter det. Følelsen jeg fikk av å være alene i livet vil liksom ikke slippe taket. Jeg har 2 halvsøstre, men lite kontakt med dem og de bor langt vekke. Ellers har jeg ingen familie og kun noen få venner som ville reagert om jeg en dag ikke dukket opp lengre. Ikke har jeg råd til dyr psykologhjelp heller.

Sånn nå står det der ute at jeg er i trøbbel. Jeg innrømmer det. Jeg mestrer ikke livet.
Avatar

Re: Samlivsbrudd og gjeld jeg ikke klarer

juni 3 2020 - 20:27
Oi, dette var mye tøffe og utfordrende ting på en gang. Jeg føler med deg.
Må være vanskelig å stå midt oppi alt på en og samme gang! Veldig trist det ble slik.
Beklager så mye med din kjære som valgte å forlate deg, må føles som man knuses!
Det er lov å gråte selv som mann og forsøke reise seg igjen!

Dette blir jo ikke bedre av seg selv uten at du selv gjør det ekstra som må til, selv om det er et helvete! Og ikke minst i mange år fremover, 900.000,- i forbruksgjeld er ingen lek.
Dersom du bor i nærheten av Oslo retning tusenfryd møter jeg deg gjerne for bistand med personlig økonomi, da dette er noe jeg brenner for.

Jeg har ingen venner og sosial angst men vil gjerne hjelpe dersom jeg kan....
Til forsiden