Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Så tungt når man egentlig burde ha det bra

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Så tungt når man egentlig burde ha det bra

juli 27 2016 - 19:01
Jeg sliter nå i fellesferien. Føler meg så ensom. Det er blytungt å skaffe seg nye venner i voksen alder. Folk kommer og går ut av livet mitt. Ferier og helger er verst. Da ser og tenker jeg på alle de som koser seg med familien sin, kjæresten sin og vennene sine. Ikke mye hjelp å få fra fastlegen heller. Vil så gjerne ha en fastlege som er fin å snakke med som kan lede meg til riktig behandling, men jeg får bare avslag etter avslag på søknadene mine. Jeg fortjener ikke dette, men det er slik livet mitt har blitt. Jeg trodde ikke at voksenlivet skulle bli så tungt for meg da jeg var barn og ungdom. Trist at det skal være slik.
Avatar

Re: Så tungt når man egentlig burde ha det bra

juli 30 2016 - 11:22
Ferier kan være vanskelige og jeg er lei for at det er slik for deg. Det er vondt å se andre mennesker som har det bra og er lykkelige. Det er derfor jeg alltid har likt høsten, det er en lettelse når den kommer. Å få hjelp er også vanskelig. Jeg prøvde selv i mange år, fra jeg var 15 til nå nylig, jeg er 34 nå. Jeg fikk noe hjelp i denne perioden, men problemet mitt var at siden jeg er flink til å skjule og å holde fasaden, også for profesjonelle, kom jeg ikke noen vei. Likevel, jeg fortsatte å insistere på at noe ikke var riktig og jeg fikk til slutt riktig behandling, så langt det lot seg gjøre. I hvert fall, du må ikke gi opp å prøve å få hjelp. Du må prøve å være så åpen på alt som ikke er bra, få frem alt og ikke gi deg, det er ikke lett, men det kan være eneste utvei for å få hjelp.
Avatar

Re: Så tungt når man egentlig burde ha det bra

aug 2 2016 - 20:11
Hei. Det er ikke enkelte, og jeg kjenner meg igjen. Gleder meg alltid til høsten kommer. Sommerferien er lang, og ofte ensom for flere...tungt å Grue seg til helger og sånn også, da man skal ha det bra:), håper du får bedre hjelp etterhvert...det kan ta tid dessverre. Men ikke gi opp:)
Avatar

Hei

aug 9 2016 - 01:28
Takk for at dere svarte meg.
Avatar

En øvelser

aug 10 2016 - 11:10
Jeg jobber mye med meg selv og det er å ikke sammenlikne seg med andre. Se heller på hva du har og hva du kan endre på og jobbe mere med.
Men dette tipset er bare en dråpe i havet. Fine svar du har fått før. Unner deg alt godt.
Klem
Til forsiden