Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

SLITEN OG LEI:

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

SLITEN OG LEI:

feb 13 2019 - 16:55
Det eneste som fyller tankene mine for tiden er at jeg må få lov til å dø snart, jeg er så sliten og lei nå....

Helsen min (den fysiske) er veldig dårlig med blandt annet dårlig hjerte, dårlig pust / kvelningsfølelse og kraftige smerter i rygg og bein.
Har flere ganger prøvd å få hjelp hos lege med problemen mine men føler at de bare setter plaster på et avrevet bein.

Jeg er heller ikke flink til det der med å være et menneske, jeg er en dårlig person som ødelegger så mye for meg selv og enkelte ganger går det utover andre også.
Det å forholde seg til andre er fryktelig vanskelig og til slutt ender jeg opp med å ødelegge relasjonene jeg har til alle rundt meg.

For litt over 2 år siden var jeg på det lokale legekontoret for jeg følte meg ikke bra og imens jeg var der så fikk jeg et massivt hjerteinfarkt og hjertet stoppet, jeg var altså egentlig død i 7 minutter før de fikk i gang hjertet mitt igjen. Hele tiden etter den episoden har jeg vært, og er fremdeles, bitter og forbannet på de som tror de har "reddet livet mitt", de har bare gjort livet mitt mye værre.

Fremtiden min er uten noe som helst, jeg ser bare tomhet og tristhet. Det finnes ingenting jeg gleder meg til eller ser frem til, jeg ser bare at jeg blir dårligere og dårligere og mer og mer ensom.

Hvorfor kan jeg ikke få slippe mer nå?
Avatar

Re: SLITEN OG LEI:

feb 13 2019 - 23:17
Vondt å høre at du har det sånn, og at du tenker at du er et dårlig menneske.

Nå kjenner ikke jeg hele historien din, men jeg vet at depresjontilstanden gjerne kan påvirke både atferd og hvordan vi definerer oss selv som personer, noe som har en tendens til å gjøre det utfordrende å forholde oss til andre mennesker (en ganske vanlig bieffekt av å være deprimert), så jeg tror ikke du er et dårlig menneske, selv om jeg skjønner at det er sånn du føler deg.

Jeg vet av erfaring at depresjonen kan ta over så mye at vi ender med å tro på alt den sier, og jeg forstår det så godt, når det føles som om lidelsen ingen ende vil ta, og jeg kan ikke si annet enn at jeg føler med deg, da jeg vet hvordan det er å gå med et varig, sammensatt helseproblem uten å se lys i enden av tunnelen.

Kan jeg spørre om du er i noen form for terapeutisk behandling for tiden?
Avatar

Hei

april 14 2019 - 11:26
Jeg har det litt likt som deg. Ønsker du å prate så bare send meg en melding. Føler selv lei av alt. Føler meg verdiløs og mislykket. Ønsker bare å bli borte. Skulle ønske jeg aldri kom til verden.
Avatar

Re: SLITEN OG LEI:

april 16 2019 - 18:54
Jeg har ikke så store fysiske plager som deg, men likevel plager som ødelegger livet for meg. Jeg føler akkurat som deg, at det er ingenting jeg gleder meg til lenger. Gledesfølelsen er langt på vei borte. Da får man ofte til svar at man må finne de tingene som gleder en... Det blir en ganske vanskelig oppgave.

Hadde noen bare kunne fortalt hvor man kunne begynne på en umulig oppgave som det. Jeg har ingen svar, men i løpet av det siste året forandret fundamentalt på grunnholdningen min til livet. Fra å tenke på hva som er riktig å gjøre til å tenke på hva som er riktig for MEG å gjøre. Du har i alle fall all rett til å gjøre det som er best for deg selv. Fattig trøst, men det er alt jeg har selv nå...
Til forsiden