Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Rot.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Rot.

nov 20 2016 - 01:35
Hei. Skrev innlegg her i juli eller noe, har ikke blitt noe bedre. Skolen er et jævla herk, elevene er ok liksom, men de liker meg ikke, og lærerene irriterer seg over meg pga jeg ligger så langt bak de andre. I tillegg er jeg nestleder i et lokalt ungdomsparti, jeg er med i NMU, og jeg er økonomisk ansvarlig i ungdomsbedriften til klassen min, så jeg er grusomt travel. Jeg hater det. Jeg er så stresset og trist og tom at jeg vet nesten ikke hva jeg skal gjøre.

Vennene mine er fremdeles ikke så keen på meg, jeg føler bestevennen min bare trekker seg mer og mer unna for hver dag som går. Jeg føler vi aldri er sammen lengre, og dersom vi er det så er det aldri noen "ordentlige" samtaler vi har, det er bare small talk, eller så er det sex. Jeg, som så vidt jeg vet er aseksuell, kunne ikke BRYDD meg mindre om sex, og blir ukomfortabel når det blir nevnt på den måten (spesielt når det blir snakket om i detalj).

Bestevennen min sier sånn "åå jeg er så gla i deg du er som familie for meg" men så snakker han ikke med meg engang? Jeg vet at han har det vanskelig nå, og jeg skulle så inderlig ønske at han kunne snakke med meg om det? Det er kanskje egoistisk men det er nå det jeg vil. At han skal stole på meg.

Psykologen min sier også at det er null sjangs for at jeg kan bli innlagt, og jeg ble helt sønderknust når hun sa det. Jeg har gått i flere måneder og håpt på å bli lagt inn så jeg kunne komme meg litt vekke, kunne tenke og puste uten å stresse meg selv ihjel, men det kommer aldri til å skje. Aner ikke hva jeg skal gjøre lenger. Vurderer sterkt selvmord, men er redd for at familien min/vennene mine skal syntes jeg er egoistisk og teit. Vil liksom ikke at de skal bli sure på meg.

Jeg lurer også på om jeg kan være schizofren? Psykologen min nevnte det for meg engang, og jeg har lest på symptomene, og jeg må jo si det er skremmende mye som stemmer? Men det var mest en ettertanke, bryr meg egentlig ikke så mye om det.

Jeg har null energi lenger, og jeg er så lei av å late som jeg har det bra når alt jeg vil gjøre er å dø. Alt jeg gjør blir feil, og jeg er så utslitt. Har ikke lyst å være /den/ jenta, som ikke bare er stygg, feit, og dum, hun er også suicidal og hører stemmer liksom.

Vet ikke hva jeg vil med dette.. er bare så trøtt og lei og trist og sliten at jeg ikke vet noen ting lengre.
Avatar

Re: Rot.

nov 20 2016 - 21:44
Høres ut som du har mye tungt hengende på skuldra dine..

Om du har det travelt og har mye å tenke på; har du prøvd å trappe ned på ting? Å ha mindre ting å tenke på.

Hold ut, fine jente. Jeg håper ting ordner seg for deg. Klem.
Til forsiden