Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Resignerer

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Resignerer

april 5 2020 - 19:36
I dag har jeg ligget på sofaen i hele dag. Bare spist for og trøste eller dekke noe behov. Orker ikke, mangler motivasjon og gnist til noe nå. Gleder meg til jeg kan sove. Håper jeg sovner
Avatar

Det er lys i tunnelen

april 5 2020 - 20:23
Hei. Et lite vitnesbyrd fra mitt eget liv....

For mange år siden, led jeg av dype depresjoner, og jeg tok "overdoser" på tabletter to ganger, men heldigvis klarte jeg ikke å ta livet av meg!
Jeg ringte om hjelp i tide, og ble pumpa.
Egentlig var det et rop om hjelp, at jeg "ville dø", for jeg ville jo innerst ikke dø!

Det som redda meg tilslutt, var at jeg ropte på Jesus, og Han helbreda meg fra all sykdom og depresjoner, slik at jeg i mange år nå har vært helt frisk, og det er jeg så takknemlig for. :)

Husk at du er enormt verdifull!

Vennlig hilsen Monica.
Avatar

Jeg kan ikke tro

april 6 2020 - 21:53
Jeg kan ikke tro på en Gud som har forbehold på alt vi ber om og som har vært grobunnfor så mye jævelskap. Takk men nei takk. Jo, om han finnes håper jeg han eller hun er snill og ikke dømmer slik de bibelske, koranske hinduistiske og til tider budistiske skrifter dømmer og får oss mennesker til og gjøre ting mot hverandre i god «tro»
Avatar

Re: Resignerer

april 8 2020 - 12:32
Livet er ganske kjipt for meg også. Mangler motivasjon til noe som helst...
Til forsiden