Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Redd pga. selvmordsplaner

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Redd pga. selvmordsplaner

mars 3 2016 - 23:39
Jeg er så sliten og redd nå, har stygge planer for helgen. Og det jeg har planlagt er "sikkert", jeg er skikkelig redd men samtidig er jeg så alt for klar og sikker på valget jeg har tatt. Er så vanskelig å holde på denne hemmeligheten alene, så dette er den eneste trygge plassen jeg har for å prøve å lette på trykket. Jeg skulle ønske at dette ikke hadde vært valget mitt, at livet ikke var såå vondt at det blir eneste utvei.
Avatar

Re: Redd pga. selvmordsplaner

april 5 2017 - 22:08
Forstår deg godt (til å ikke være deg vel og merke). Du vil egentlig ikke dø, men du vil ikke leve et liv som dette heller, så du føler deg dermed tvunget til å dø. Og det å i tillegg måtte gå og bære på denne hemmeligheten alene, uten å ha noen rundt deg som virkelig forstår hvorfor det føles som det riktige valget for deg, føles helt tomt og ensomt.

Jeg skal ikke prøve å hindre deg, siden jeg mener alle har rett til å bestemme over sitt eget liv - uansett hva man velger å gjøre med det; men jeg håper du virkelig har tenkt nøye gjennom alternativene dine...Selvmord er tross alt en enveis-løsning. Er du borte så er du borte... Så et slikt valg bør være nøye overveid (som jeg antar at du har gjort, basert på det du skrev).
Avatar

Re: Redd pga. selvmordsplaner

april 5 2017 - 23:01
Jeg har vært der, og forstår så innmari godt hvordan du har det. Jeg har bestemt meg for metode og tidspunkt uttallige ganger, bestemt meg for at nå, nå SKAL jeg gjennomføre i morgen, til helgen eller om en uke. Jeg har vært nær, men jeg har ikke greid det. Det du går gjennom nå er det vondeste det er mulig å kjenne på som menneske, det er jeg overbevist om. Det er ikke mulig å ha det verre enn at du bestemmer deg for å slutte å leve, uansett hva som er årsaken. Derfra kan det faktisk kun gå oppover.

Jeg vet ikke hvilke råd jeg skal gi, fordi det eneste som har reddet meg har vært flaks (eller, uflaks, spørs vel hvordan man ser på det). Jeg er overbevist om at jeg en dag vil stå der igjen. Vit bare at det finnes folk du kan si fra til om du skulle bestemme deg for å prøve litt til, kanskje vil en innleggelse være et alternativ? Du kan si fra til noen av dine nære, eller ringe legevakta. Vet jo ikke hvordan situasjonen din er eller hvilken erfaring du har med psykiatrien, så blir vanskelig å råde til noe, men tenkte bare det kunne være verd å nevne.

Bare vit at det finnes mange som vet hvor smertefullt livet er for deg nå, som har kjent på akkurat den samme følelsen. Bare det å tenke på det og forestille meg hvordan du har det trigger sterke følelser. Klem <3
Til forsiden