Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Redd og engstelig for alt!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Redd og engstelig for alt!

mars 3 2020 - 04:05
Ligger i senga å tenker, gnager på alt som jeg bekymrer meg over å de tingene jeg ikke får gjort noe med. Jeg blir sint og frustrert, igjen renner tårene. Jeg er så redd og engstelig for alt ute i denne store verden, redd for hva som kan skje, hva som ikke kan skje, jeg tørr ikke følge drømmene mine for jeg er engstelig. Redd for å kjøre bil, redd for at psykologen skal velge å ta fra meg førerkortet, redd for hva det vil føre med seg, redd for at noe galt skal skje på jobb, redd for livet generelt.
Akkurat nå så vet jeg ikke om det er ett verdig liv jeg lever, det føles nemlig ikke sånn... Jeg kjenner ikke lengre igjen den personen jeg var, den personen er long gone. Så alt jeg føler meg er som er ett skall, ett skall som lurer på om livet virkelig er verdt å leve... For hvem vil vel leve konstant redd og engstelig? Hvem vil vel være i 30’årene og føle at dem må spørre om lov til alt, til og med for å sette seg i sofaen.? Det bare føles ikke greit lengre..... Vet sannelig ikke om jeg klarer dette mer... det er for mye, for mye følelser, for mye tanker og for mye alt!! Dritt!!
Avatar

Re: redd og engstelig for alt

mars 6 2020 - 00:18
Elsker negative overraskelser og slag i tryne, takk til dps som plutselig valgte å sende psykologen min på perm uten at NOEN hadde fortalt meg noe... så nå.. blir jeg stående uten hjelp til september!
Nei... nå har jeg virkelig ikke mer å si... fuck this! :’(
Avatar

forståelse

mars 7 2020 - 01:27
vil bare først si jeg føler med deg
slik du beskriver har jeg god kjennskap til
det er enkelt og greit et hælvete
unnskyld at jeg lever liksom
bla medisinering har gjort meg mer likegyldig
nå gir jeg generelt mer faen liksom
og mht dps kan du ikke gå så lenge
uten ett eneste jævla tilbud
det må du bare si klart i fra om altså
stå på - jeg heier på deg ;)
Til forsiden