Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Redd for meg selv

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Redd for meg selv

feb 11 2021 - 02:50
Trenger et sted å tømme tankene.
Jeg vet ikke hvor mye lenger jeg skal fortsette å prøve å få det bra.
Litt backstory på mag er at jeg ble deprimert som 11åring. Var i Bup systemet med mye innleggelser til jeg ble 18 år. Begynte hos Dps, men sluttet ganske kort tid etter jeg hadde begynt. Jeg droppet ut av videregående etter å ha prøvd vg1 for andre gang og begynte å jobbe smått. Jeg hadde det fint i ca ett år før depresjonen kom snikende tilbake. Så her er jeg 21 år, begynt hos dps igjen. De sier det ikke er så veldig mye å gjøre og jeg har fått diagnosen tilbakevendende depressiv lidelse. Depresjonen min utløses ikke av noe spesielt og har ikke funnet noe hittil som fungerer veldig for å bli kvitt den.

Jeg er nå der hvor jeg ikke vet hvor mye lengre jeg har lyst til å prøve. Føles ut som at jeg sitter fast og ser ingen grunner til å fortsette, men samtidig så vet jeg jo at når livet er bra så er det verdt å leve. Jeg har en god og støttende familie, og en samboer som virkelig skjønner og respekterer meg. Det at jeg har alle disse menneskene rundt meg som bryr seg så mye gjør bare at jeg føler meg egoistisk som ikke vil mer på tross av de. Jeg har ingen planer om å ta det steget for å avslutte, men det at jeg tenker så mye på det gir meg dårlig samvittighet når jeg tenker på familie og kjæreste.
Vet ikke hva jeg vil med dette innlegget, tror jeg bare tenkte å få ut tankene.

Jeg er også redd for å fortelle psykologen min om dette av frykt for innleggelse eller å bli fratatt lappen.
Akkurat nå er bare ting veldig tungt og jeg er litt redd for hva jeg kan gjøre mot meg selv. Tror kanskje jeg må bite tennene sammen å si ifra til noen at ting har blitt så ille, er bare redd for hva konsekvensene ved å gjøre det kan bli.
Takk hvis du leste alt
Avatar

Re: Redd for meg selv

feb 11 2021 - 08:58
Hei.
Skal på ingen måte komme med noen råd eller si hva du bør gjøre, men tenkte bare å si at at jeg har lest alt.

Og det har fått meg til å tenke tilbake på perioder i livet, hvor alt har sett svart ut for min del. Jeg føler livet fortsatt går i bølgedaler, og jeg skulle ønske jeg kunne fortelle deg at alt blir bedre, men det vet man jo aldri. For egen del har jeg bare måtte innse at det blir aldri helt bra, men jeg har etterhvert lært litt om hvordan jeg må leve med slike bølgedaler. Må erkjenne at de kommer og at de må kjempes gjennom. Og at man periodevis har det veldig fint, og faktisk sette pris på det, akkurat der og da.

Ut fra det du skriver høres det ut som du har omtanke for deg selv, og det er veldig bra! Fortsett med det.

Klarer du å snakke med noen er det nok kanskje det beste.
Håper det går bra med deg, lykke til!
Avatar

huff

feb 11 2021 - 15:28
jeg har også lest alt!
og du har det ikke så bra
jeg har forsøkt å ende livet
mange mange ganger
men i 2018 ble jeg
plutselig pårørende
etter et selvmord
og gud det er noe du
ikke unner din verste fiende
så fortsett å kjempe
til dovre faller!!!!!
Til forsiden