Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Redd for at jeg er deprimert

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Redd for at jeg er deprimert

mai 18 2019 - 21:27
*trigger warning: selvskading, selvmordstanker*


Jeg fant nettopp dette forumet, og det virker som de fleste her er veldig mye eldre enn det jeg er. Det siste året i livet mitt har helt ærlig vært et rent mareritt. Jeg har skadet meg selv og hatt destruktive tanker. Det er vel ikke sånn jeg skal ha det? Jeg føler ingenting lenger. Jeg har prøvd å snakke med rådgivere på skolen min, samt helsesøster. Ingen tar meg seriøst.

Jeg kom på dette forumet for å se om det var noen rundt min alder som hadde det som jeg, men til og med her føler jeg meg alene.
Avatar

Re: Redd for at jeg er deprimert

mai 19 2019 - 00:41
Nå vet jeg ikke hvor tydelig du har vært rundt utfordringene dine ovenfor de du har prøvd å få hjelp hos, men det du beskriver skal absolutt tas på alvor av helsepersonell, så jeg vil anbefale deg å oppsøke helsestasjon for ungdom (som er gratis) eller fastlege i stedet, hvis du ikke kunne tenke deg å ta det opp igjen med noen av de du allerede har snakket med.

Jeg ser innimellom innlegg fra andre yngre brukere som også har det vanskelig, så du er nok ikke helt alene om det. Det bare kan variere hvor aktivt folk bruker forumet. Hvis det er noen trøst, så kan jeg som voksen også føle meg alene om problemene mine på sider som denne. Håper uansett du finner det du ser etter.
Avatar

Re: Redd for at jeg er deprimert

mai 21 2019 - 14:49
Du er slettes ikke alene, det kan jeg bare si med en gang. Vet dog veldig godt at det føles slik, been there done that. Men som gummihjerte skriver over her, så skal både rådgiver og helsesøster ta deg på alvor om du forteller dem hvor vanskelig det siste året har vært for deg. Det er jobben deres faktisk å sørge for at du har det bra.

Det som kanskje er litt lett å glemme - og som jeg selv har opplevd veldig mange ganger - er at det selv om du føler deg elendig, så er det ikke en automatikk i at de du snakker med skal forstå det uten at du klarer å si det med ord.
Utfordrer deg til å ta kontakt med helsesøster en gang til, også prøv å vær så brutalt ærlig som du får til. Kan ikke forstå at du skal bli ignorert om du så bare viser dette innlegget til henne.

Til forsiden