Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Psykolog

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Psykolog

sep 23 2017 - 16:09
Hvordan kan jeg si til psykologen min at jeg sliter med selvmordstanker? Hun spør hver gang jeg er der om jeg tenker på selvmord, men jeg klarer aldri å si ja...

Jeg har selv innsett at jeg trenger ganske sterk psykologisk hjelp, siden alt som holder meg i live er at jeg er redd for smerter de siste sekundene før jeg dør eller at jeg overlever med permanente smerter. Det kommer jo til å gi seg en gang, det vet jeg helt sikkert... Jeg tør bare aldri si ifra...
Avatar

Psykolog

sep 23 2017 - 16:51
Hei

Kunne det hjelpe tror du, om du forfattet et personlig brev/lite skriv til psykolog? Skrev det du er for redd for å si ansikt til ansikt og så overlevert brevet til psykolog under neste time?

Det trenger jo ikke inneholde stort, bare akkurat det du synes er vanskelig å si høyt.
Avatar

Hei

sep 24 2017 - 00:35
Jeg oppfordrer deg på det sterkeste til å si ifra, sånne vanskelige tanker trenger man ikke å gå med alene og det er nødvendig å få hjelp for å komme seg videre.

Avatar

tips

sep 30 2017 - 13:48
Hei, vet ikke om du har fortalt det enda, men det kunne vært lurt å ta bilde av det du forteller her? og vise det. Da trenger du nokk ikke gi så mye mer forklaring om du føler det er vanskelig å fortelle.

Kanskje om du klarer printe siden ut på papir, men det tryggeste er nok å bare ta bilde med mobil om du vil være helt sikker på at ingen ser det med uhell. Så sletter du alt etter psykolog samtalen.
Til forsiden