Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Psykolog- hjelp - avtalespseialist

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Psykolog- hjelp - avtalespseialist

aug 10 2023 - 21:41
Hei

Jeg har gått i terapi hos en psykolog/ avtalespesialist i mange år .

Personen har hjulpet meg gjennom mange sykemeldinger med alvorlig depresjon og tilbakefall etc

Men d har også vært mye blandede følelser rundt å gå der ukentlig i terapi.

Har ikkke alltid følt meg forstått og sett ..
Behandler har hatt mye meninger og j har ikke alltid vært enig eller kjent meg igjen i det vedkommende beskrev rundt meg og min person.
Behalnder kan også være litt kverulerende så har ikke orket ta noe oppgjør eller orket ta endel diskusjoner og vært helt ærlig siden vedkommende er kranglete og j har ikke krefter til dette mer .

Lurte bare på.. noen so. Kjenner seg igjen i dette?
Langvarig over mange år .. terapiforløp som føles etterhvert som mer forstyrrende og frustrerende ennntil støtte og hjelp og nytte?


Eller er j alene med å oppleve dette med psykologbehandling som til tider tvilsomt

Setter stor pris på respons
:)Avatar

Re: Psykolog- hjelp - avtalespseialist

aug 10 2023 - 22:07
Ja, dette har jeg kjennskap til. Hvis det faktisk er så ille som du beskriver bør du klage inn vedkommende til Statsforvalteren.
Avatar

Re: Psykolog- hjelp - avtalespseialist

aug 10 2023 - 23:03
Til Frikar-1:
Bør man klage sånnt inn til statsforvalteren? Må det ikke da være grovt / veldig alvorlig og tydelig ‘ feil ‘ i behandlingen?

Hva kan / vil man oppnå med å klage inn dette?

Er det vanlig å klage sånt inn?


Avatar

Re: Psykolog- hjelp - avtalespseialist

aug 10 2023 - 23:14
Alle uregelmessigheter bør klages inn til Statsforvalteren, om ikke annet for statistikkens del. Det er viktig at den instansen som skal ivareta våre interesser faktisk får vite hva som foregår, ellers blir det aldri noen forandring, verken på individ- eller systemnivå. Jeg vet ikke hvor vanlig det er, men Statsforvalterens kontor har oppgitt til meg at de fleste klagene de får handler om brudd på informasjons- og veiledningsplikten.
Avatar

Hei

aug 10 2023 - 23:44
Hei Sola.Det høres som en veldig vanskelig situasjon å være i.Hva med å prate med fastlegen din om dette,Ta det opp og eventuelt bytte behandler selv om det er ventetid.Det beste er vel å ta opp dette med behandleren at du ikke føler deg sett og at du blir frustrert over han el henne.Men hvis du syns det er vanskelig å ta det opp med behandleren så snakk med fastlegen din om dette.
Til forsiden