Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Psykiske plager, med sorg i tillegg.. Erfaringer?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Psykiske plager, med sorg i tillegg.. Erfaringer?

nov 24 2016 - 01:31
Hei!

Jeg har kreftsyk mor, og det kan se ut som det ikke kommer til å gå rette veien. Nå har jeg også diagnosen moderat til alvorlig depresjon og generalisert angstlidelse fra før, noe som ikke har noe med mamma sin situasjon å gjøre (selv om det så klart på ingen måte gjør det bedre). Jeg er så redd for hvordan jeg kommer til å takle det å eventuelt miste mammaen min, siden jeg allerede er langt nede. Hva hvis det blir for mye for meg? Hva hvis det rett og slett blir for vondt? Jeg er livredd for hva jeg kan finne på å gjøre, siden jeg tidligere har blitt suicidal av mindre rystende livshendelser... Så det jeg lurer på er om det er noen der ute som har erfaring med det? Nå vil det vel neppe oppleves likt for meg, men jeg er likevel interessert i å høre folks tanker om det. :)
Avatar

Re: Psykiske ...

nov 24 2016 - 06:49
Tenk på tida som kjem som noko verdifullt du må ta vare på, og slepp sorga til om det går slik. Då trur eg du kan takle eigen livssituasjon med problema du har. Når du har det så slitsamt må du passe på deg sjølv godt.
Til forsiden