Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Psyk familie klarer ikke mer

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Psyk familie klarer ikke mer

des 22 2021 - 05:13
Pårørende til selvdestruktiv tenåring. Slitasjen er stor og jeg trenger nå sjøl hjelp. Gråter hele tida når han ikke ser det, og det er vondt å leve. Vurderer å kontakte legevakt til meg sjøl, men er redd for at om jeg oppsøker hjelp vil det få sønnen min til å føle seg enda verre, som om det er hans skyld. Jeg er redd for hva jeg skal se hver gang jeg åpner døren hans. Jeg er redd for om han kommer tilbake hver gang han går ut. Jeg har selv hatt problemer og vært suicidal i tenåra, men ikke de siste åra. Nå kjenner jeg at jeg spinner lenger og lenger ned. Jeg er i fritt fall. Jeg får ikke puste. Det er så vondt å leve. Jeg vil ha akutt hjelp, men jeg tør ikke. Jeg er redd for følgene for sønnen min. Jeg er redd for hvilke følger det får for sønnen min sin selvoppfatning og egen helse om jeg trenger hjelp nå. Kanskje han vil tenke at det er bedre om han ikke er her. Det er ikke sant, men kanskje han vil føle ansvaret. Jeg vet i hvert fall at jeg tenker sånn om meg sjøl overfor andre. Men jeg kjenner at jeg er redd for at jeg selv går under om jeg ikke oppsøker hjelp nå og da går det heller ikke bra med noen av oss. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Alt er svart, jeg får ikke puste og det kjennes som om vi begge kommer til å dø eller ta stor skade i en eller annen rekkefølge uansett hva jeg gjør. Jeg klarer rett og slett ikke mer. Jeg klarer ikke mer. Hva skal jeg gjøre? Hvordan kan jeg oppsøke hjelp i jula uten å tynge andre med skyldfølelse? Jeg er redd for å trigge selvdestruktiv atferd hos ham.
Avatar

Ta på deg egen maske før du hjelper andre

des 22 2021 - 08:24
Ugreit å ha det slik, både for stor og liten. Helsesøster/-bror og så til BUP da ? Kirkens nødhjelp, her eller din fastlege. Det kan jo være at tenåringen føler seg sett av flere (fortrolige) hvis du kontakter hjelp. Anbefaler det, tenk på deg selv også. Just do it….idag.

Avatar

Hei!

des 22 2021 - 12:00
Ja, enig. Sørg for å få noen å snakke med med en gang, i dag, både for deg selv og for sønnen din(hvis han vil).
Til forsiden